Kategóriák

Hírlevél
TOP KÖNYVEK
SULIKÖNYV
Látogató számláló
0
5
8
6
1
2
0
Tagfelvétel, koncertek

Bankkártyás fizetés
További adatok


Gasztronómiai alapismeretek

Gasztronómiai alapismeretek

-5%
Könyv ára
1 200 Ft
Kedvezményes ár: 1 140 Ft
Kosárba helyezés
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás
Szerző: Oriskó Ferenc - Tomis Anna - Arabadzisz Iliászné
Kiadó: Műszaki Kiadó
Terjedelem: 124 oldal
Formátum: B/5
Kötésmód: kartonált
Cikkszám: KP-2172


A tankönyv az őskortól kezdve napjainkig az emberek környezettel, növénytermesztéssel, állattartással szorosan összefüggő táplálkozási szokásaival ismerteti meg a tanulókat.
Részletesebb leírás
A tankönyv történeti áttekintésben tárgyalja az emberek környezettel, növénytermesztéssel, állattartással szorosan összefüggő táplálkozási szokásait. Bemutatja tájegységeink konyháit, az élelmiszer-előállítás és -feldolgozás higiéniai előírásait. A gyümölcs- és zöldségdíszek elkészítéséhez szükséges kézügyességet fejlesztő sógyurmázás, asztali díszítés szemléltetése zárja az anyagot.
Szerző
Arabadzisz Iliászné-Oriskó Ferenc-Tomis Anna
Szállítási határidő
4-5 nap

Vélemények
Nincs vélemény
Webáruház készítés