Kategóriák
További adatok


Veszett világ

Veszett világ

-16%
Könyv ára
6 999 Ft
Kedvezményes ár: 5 879 Ft
A vásárlás után járó pontok: 176 Ft
Kosárba helyezés
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás
Szerző: Ayn Rand
Kiadó: Alexandra
Kiadás éve: 2018. október
Oldalszám: 1030
ISBN: 9789632971124
Részletesebb leírás
Ayn Rand korszakalkotó regénye - amely először 1957-ben jelent meg - több mint négy évtizede bestseller, és egyúttal intellektuális mérföldkő. Olyan emberről szól, aki azt mondta, hogy megállítja a világ motorját - és megtette. Vajon pusztító vagy a legnagyobb felszabadító volt? Miért kellett az ellenségei helyett azokkal megvívnia a csatáját, akik leginkább hiányolták - és miért kellett legkeményebb csatáját az ellen a nő ellen megvívnia, akit szeretett? Mi egyáltalán a világ motorja - és minden ember hajtóereje?

Ez a roppant távlatokat átölelő regény emberi életek és sorsok bámulatba ejtő panorámáját tárja elénk: az értéktelen világfivá váló teremtő géniusztól... a nagy acélgyárosig, aki nem tudja, hogy saját pusztulásáért dolgozik... a filozófusig, aki kalózzá válik... a zeneszerzőig, aki megdicsőülése éjszakáján mond le a karrierjéről... a nőig, aki egy transzkontinentális vasutat irányít... a pályaudvar alagútjainak legalacsonyabb pályamunkásáig.

Az emberfeletti hősök és gazemberek kavalkádja, a jó és a rossz feltornyosuló kérdéseit feszegető Veszett világ Ayn Rand mesterműve. Ez a regény valóságos filozófiai forradalom, akció-thriller formában elbeszélve.
ISBN
9789632971124
Szerző
Ayn Rand
Kiadó
Alexandra Kiadó
Szállítási határidő
3-5 nap

Vélemények
Nincs vélemény
Webáruház készítés