További adatok
Rövid leírás |
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Szerző(k): Pető Gyula Oldal: 988 Megjelenés: 2018 Fedél: Keménytáblás ISBN: 9789631665215 Kiadói kód: MK-5813 |
Részletesebb leírás |
Az Ételkészítési ismeretek könyvből már több generáció szakácstanulói sajátították el a szakma alapjait és mesterfogásait. A megújult külsővel és színes tartalommal megjelenő könyv tartalmazza a klasszikus alapismereteket és a 21. század legújabb gasztronómiai irányzatait is. A Pető Gyula Venesz-díjas mesterszakács által összeállított könyv az alapoktól a mesterszintig mutatja meg a leendő séfeknek az ételkészítés világát.
|
Szerző |
Pető Gyula
|
Szállítási határidő |
3-5 nap
|
Vélemények