Jelszó emlékeztető

Kategóriák

Hírlevél
TOP KÖNYVEK
SULIKÖNYV
Látogató számláló
0
5
6
1
2
5
8
További adatok


Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig

Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig

-5%
Könyv ára
7 990 Ft
Kedvezményes ár: 7 591 Ft
Kosárba helyezés
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Szerző(k): Pető Gyula
Oldal: 988
Megjelenés: 2018
Fedél: Keménytáblás
ISBN: 9789631665215
Kiadói kód: MK-5813
Részletesebb leírás
Az Ételkészítési ismeretek könyvből már több generáció szakácstanulói sajátították el a szakma alapjait és mesterfogásait. A megújult külsővel és színes tartalommal megjelenő könyv tartalmazza a klasszikus alapismereteket és a 21. század legújabb gasztronómiai irányzatait is. A Pető Gyula Venesz-díjas mesterszakács által összeállított könyv az alapoktól a mesterszintig mutatja meg a leendő séfeknek az ételkészítés világát.
Szerző
Pető Gyula
Szállítási határidő
3-5 nap

Vélemények
Nincs vélemény
Webáruház készítés