Kategóriák

Hírlevél
TOP KÖNYVEK
SULIKÖNYV
Látogató számláló
0
5
7
9
8
4
3
Tagfelvétel, koncertek

Bankkártyás fizetés
További adatok


Enki elveszett könyve

Enki elveszett könyve

-7%
Könyv ára
5 990 Ft
Kedvezményes ár: 5 571 Ft
Kosárba helyezés
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás
Szerző: Zecharia Sitchin
Kiadó: Angyali Menedék
Kiadás éve: 2017
Oldalszám: 336
ISBN: 9786155647239
Részletesebb leírás
Egy földönkívüli istenség emlékei és próféciái.

Részletek a Bevezető-ből:
Úgy 445000 évvel ezelőtt űrhajósok érkeztek a Földre egy másik bolygóról, hogy aranyat keressenek. A Föld egyik tengerén landoltak, partra szálltak és megalapították Eridut, a „Távoli Otthont”. Idővel a kezdeti település nagy földi küldetéssé nőtte ki magát, irányítóközponttal, űrállomással, bányászattal és egy közbülső állomással a Marson.

Mivel az űrhajósoknak nem állt rendelkezésére elegendő erőforrás, génmanipuláció segítségével megalkották a primitív munkást, a Homo Sapienst. A Földet elborító, katasztrofális Özönvíz után újra kellett kezdeni mindent; az űrhajósok istenek lettek, akik civilizációt adtak az emberiségnek, és megtanították nekik, hogyan imádják őket.

Jóval később, úgy négyezer évvel ezelőtt, minden, amit addig megalkottak, odalett egy nukleáris csapás során. Ezt a Földre látogató űrhajósok okozták, saját rivalizálásukkal és viszályaikkal.

Zecharia Sitchin a The Earth Chronicle Series (Földi Krónikák) című írásában összerakta a Bibliából, az agyagtáblákból, az ókori mítoszokból és régészeti leletekből mindazt, ami a Földön történt, főleg az emberiség történelmének kezdete óta.

• De vajon mi előzte meg a földi eseményeket?
• Mi történt az űrhajósok szülőbolygóján, a Nibirun, ami miatt útra keltek, ami miatt aranyra volt szükségük, és ami miatt megteremtették az embert?
• Miféle érzelmek, rivalizálás, hit, erkölcsiség (vagy annak hiánya) motiválta az égi és űrbéli krónikák főszereplőit?
• Milyen kapcsolatok okoztak feszültséget a Nibirun és a Földön, milyen ellentét volt az idősebbek és a fiatalok, a Nibiruról érkezettek és a Földön születettek között?
• Mennyiben volt a sors keze, ami történt?
• És vannak feljegyzések a múltból, amik megadják ennek a sorsszerűségnek a kulcsát a jövőre nézve?

• Ugye, milyen kedvező lenne, ha az egyik kulcsfigura, aki szemtanú, és aki különbséget tud tenni a végzet és a sors között, feljegyezte volna az utókor számára, mi történt, hogyan, hol, mikor és miért? Az Első Dolgokat és talán a Végső Dolgokat?
.....
Szerző
Zecharia Sitchin
Szállítási határidő
4-6 nap

Vélemények
Nincs vélemény
Webáruház készítés