Kategóriák
További adatok


Önfejlesztő határidőnapló pink - 2020

Önfejlesztő határidőnapló pink - 2020

-16%
Könyv ára
5 970 Ft
Kedvezményes ár: 5 015 Ft
Kosárba helyezés
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás
Szerző: Szabó Péter
Kiadó: MotiBooks (Guruló Egyetem Kft.)
Megjelenés: 2019. november
Oldal: 288
ISBN: 2050000070860
Részletesebb leírás
"Amikor időmenedzsmentről beszélünk, valójában az életünk egy-egy szeletével játszunk. Ezért sokkal nagyobb súlya van annak a megfogalmazásnak, hogy életmenedzsment. Ha így tekintünk az időnkre, talán nagyobb jelentőséget tulajdonítunk minden egyes másodpercnek, amit feleslegesen elpazarolunk, vagy olyan dologra fordítunk, mely nem jó érzéssel tölt el bennünket.

Aminek időt szentelsz, annak valójában az életed egy kisebb vagy nagyobb részét adod oda. Ezért kimondottan fontos, hogy megfelelően döntsünk arról, hogy mikor és milyen tevékenységekkel töltjük el azokat az értékes perceket, órákat, hónapokat, éveket, amelyek a rendelkezésünkre állnak ebben a földi életünkben.


Az Önfejlesztő Határidőnapló egy olyan kiadvány, mely a megszokott határidőnapló funkciója mellett az életed minden fontos területére segít megfelelő minőségi figyelmet fordítani, és ha szeretnél, akkor segít fejlődni is benne.

Ezt jelképezi a 18. oldalon látható életkerék. Minden hónap témája egy adott életterületre fókuszál, ezzel biztosítva, hogy a 2020-as évben az életed kiemelt területei egyaránt fontos szerepet kapjanak, és ezáltal harmóniában tudj fejlődni."
Szerző
Szabó Péter
Szállítási határidő
3-5 nap
Hasonló termékek

Vélemények
Nincs vélemény
Webáruház készítés