Kategóriák
További adatok


Az egészséges bőr titka

Az egészséges bőr titka

-71%
Könyv ára
2 690 Ft
Kedvezményes ár: 790 Ft
Kosárba helyezés
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás
Szerző: Patrick Holford
Terjedelem: 216 oldal
ISBN: 9789639910805
Kiadás éve: 2011
Kiadó: Partvonal Kiadó
Részletesebb leírás
Bőrünk állapota mindannyiunk számára fontos, hiszen testünknek ez az a része, amelyet mindenki lát. Éppen ezért időt és pénzt nem kímélve igyekszünk fiatalos külsejét megőrizni. A hatékony bőrápolás azonban nem korlátozódhat a drága kezelésekre és a krémek használatára.
"Bőrünk nem csak afféle csomagolóanyag, amely testünket beburkolja. Roppant bonyolult szerv, és pontosan tükrözi általános egészségi állapotunkat. Ha valóban szép és problémamentes bőrt szeretnénk, elsősorban az elfogyasztott táplálékra kell odafigyelnünk, hiszen az jelentős mértékben befolyásolja bőrünk állapotát."

"Az egészséges bőr titka" az alábbi kérdésekben nyújt hathatós segítséget:
-a bőr méregtelenítése,
-az akné, az ajakherpesz és a kiütések megszüntetése;
-a bőrrák megelőzése;
-az olyan betegségek leküzdése, mint a pikkelysömör, az ekcéma vagy a dermatitisz;
-a cellulitisz száműzése;
-a bőr megfiatalítása.

Patrick Holford úttörőnek számít a táplálkozás területének újszerű megközelítésében, a témában több mint 30 kötet fűződik nevéhez. Évtizedek óta bestseller szerzője és vezető szóvivője a helytelen táplálkozásból eredő egészségügyi problémáknak. Vallja, hogy a folyamatos gyógyszerszedés és a drága külső kezelések helyett a megfelelő ételek fogyasztásával számos bőrprobléma elkerülhető, a meglévő tünetek pedig enyhíthetők. Könyve hasznunkra válhat akkor is, ha csupán a pattanások bosszantanak, de akkor is, ha komolyabb bőrbetegséggel küzdünk.
Szerző
Patrick Holford
Szállítási határidő
3-5 nap

Vélemények
Nincs vélemény
Webáruház készítés