Kategóriák
További adatok


Vektoralgebra, mátrixok, determinánsok, többváltozós függvények

Vektoralgebra, mátrixok, determinánsok, többváltozós függvények

-16%
Könyv ára
5 950 Ft
Kedvezményes ár: 4 998 Ft
Kosárba helyezés
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás
Szerző: Obádovics J. Gyula
Kiadó: Scolar Kiadó
Kiadás éve: 2015
Részletesebb leírás
Obádovics J. Gyula eddig háromrészes Matematikai olvasókönyve a szerző több évtizedes oktatási tapasztalata alapján született meg. A sorozat első kötete, a Differenciálszámítás és alkalmazása a halmazelmélettel, a differenciálszámítással és alkalmazásával, valamint a végtelen sorozatokkal foglalkozik.
A sorozat második része, az Integrálszámítás és alkalmazása témái az integrálszámítás, annak alkalmazása, valamint a végtelen sorok.
A harmadik rész, a Vektoralgebra; mátrixok, determinánsok; többváltozós függvények a többváltozós függvények differenciálszámítása és integrálása, a vektoranalízis, valamint a differenciálegyenletek témakörével foglalkozik.

Mindhárom kötet közös célja, hogy részletesen kidolgozott példákkal megkönnyítse a főiskolák, egyetemek matematika-előadásain megismert anyagrészek elsajátítását. A témakörök definícióinak, tételeinek lényegét szemléltető számos példa e könyvekben olvasható először, s ezek átgondolása nagyban elősegítheti a zárthelyi, kollokviumi és szigorlati feladatok eredményes megoldását.
Szerző
Obádovics J. Gyula
Szállítási határidő
3-5 nap

Vélemények
Nincs vélemény
Webáruház készítés