Kategóriák
További adatok


A rejtőzködő lélek keresése

A rejtőzködő lélek keresése

-16%
Könyv ára
3 950 Ft
Kedvezményes ár: 3 318 Ft
A vásárlás után járó pontok: 100 Ft
Kosárba helyezés
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás
Szerző: Popper Péter
Kiadó: Saxum Kiadó
Kiadás éve: 2012
Oldalszám: 379
ISBN: 9789632481944
Részletesebb leírás
Gyűjteményes kötetünk négy popper-tanulmányt tartalmaz. Az Ingovány - melynek alcímét választottuk címadónak - a szerző megjegyzése szerint "a pálya végén bandukoló pszichológus egyetemi tanár kétségeiről szól". Megírására a szerzőt a megismerés vágya sarkallta. Kérdéseket tesz fel, és próbál rájuk válaszolni. Mi marad meg egy emberből? Minden, ami anyagi forma: a test eltűnik az időben. És az ismert mécseshasonlat, melyet a szerző több könyvében is megtalálunk: az eloltott mécses másnap ugyanazzal a lánggal ég?
A könyv másik írása a Ne menj a romok közé - a megszakadt kapcsolatok tragikuma, az emberi élet legfontosabb jelensége, az érzelmek, az összetartozás tudománya. Fontos tapasztalatait fogalmazza meg életünkről: a valóságban a jelenben éljünk, ne a múltban, ami már nincs, és ne is a jövőben, ami még nincs.
A Lélek és gyógyítás a lelki betegségek gyógyításával foglalkozik, elemzi a pszichoterápia módszereit, és azt is, hogy kiből lesz, lehet jó pszichoterapeuta. Végül egy korai Popper-tanulmány, a Kriminálpszichológia zárja a kötetet.
ISBN
9789632481944
Szerző
Popper Péter
Szállítási határidő
3-5 nap

Vélemények
Nincs vélemény
Webáruház készítés