Kategóriák
További adatok


Mozart rejtélyes halála

Mozart rejtélyes halála

-80%
Könyv ára
3 490 Ft
Kedvezményes ár: 690 Ft
A vásárlás után járó pontok: 21 Ft
Kosárba helyezés
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás
Szerző: Scott Mariani
Terjedelem: 424 oldal
ISBN: 9789639910812
Kiadás éve: 2011
Kiadó: Partvonal Kiadó
Részletesebb leírás
Lily Llewellyn, a híres és gyönyörű operaénekesnő megkéri régi nagy szerelmét, ront, hogy segítsen neki kinyomozni bátyja igencsak gyanús halálát. Ron, aki a brit hadsereg elitegységének tagja volt, elvállalja a feladatot, és ezzel egy évszázadok óta megoldatlan rejtély kellős közepébe csöppen.
A hivatalos jelentés szerint Oliver tragikus baleset áldozata lett, miközben a Föld legismertebb zeneszerzőjének, Mozart halálának körülményeit kutatta. A tények azonban mást mutatnak. Oliver feltárta, hogy Mozartot, aki maga is szabadkőműves volt, a titkos társaság egy szakadár csoportja gyilkolta meg. És az egyetlen nyom, amelyen el lehet indulni, egy levél, amelyet nagy valószínűséggel maga a zeneszerző írt.
Amikor Lily és Ron megszerzik egy rituális áldozás felvételeit, rájönnek, hogy a szekta még mindig létezik - és semmitől sem riad vissza, hogy megőrizze titkait.
Ronnak és Lilynek az igazság kiderítésének érdekében egy időre félre kell tenniük közös, fájdalmakkal teli múltjukat, és végig kell kutatniuk egész Európát: Oxford csodálatos tornyaitól kezdve a császári Bécs fenséges épületein és Velence csatornalabirintusán át egészen Szlovénia hófödte hegyvidékéig.
ISBN
9789639910812
Szerző
Scott Mariani
Kiadó
Partvonal Kiadó
Szállítási határidő
3-5 nap
Kiegészítő termékek
Siena lánya
2 764 Ft
Szem előtt
3 352 Ft
A prédikátor
2 764 Ft

Vélemények
Nincs vélemény
Webáruház készítés