Kategóriák
További adatok


Matematika érettségi 3. / Gyakorló feladatsorok - közép szint

Matematika érettségi 3. / Gyakorló feladatsorok - közép szint

Könyv ára
2 495 Ft
A vásárlás után járó pontok: 75 Ft
Kosárba helyezés
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás
Szerző: Gerőcs László
Kiadó: Scolar Kiadó
Oldalszám: 224
Kiadás éve: 2010
Részletesebb leírás
AA kétszintű érettségi bevezetése nemcsak a továbbtanulást, az egyetemre, főiskolára való bejutás módját változtatta meg, hanem lényegesen módosította a követelményrendszert is. Új - korábban nem tanult - témakörök kerültek súlyponti szerepbe, míg néhány korábbi kikerült a törzsanyagból. Mindez természetesen úgy közép, mint emelt szinten megváltoztatta a tananyag tartalmi szerkezetét.
Feladatgyűjteményünkben olyan próbaérettségi-feladatsorok találhatók, amelyekkel modellezhető az igazi középszintű érettségi írásbeli vizsga.
A példatár 15 feladatsorból áll. Az összeállításkor a szerző maximálisan figyelembe vette a középszintű érettségi követelményrendszerét, igyekezett az egyes feladatsorokat úgy összeállítani, hogy az azokban levő példák lefedjék a középszintű tananyag valamennyi területét. Az egyes feladatok nehézségi foka megfelel a középszintű érettségi követelményrendszerének, sőt egy-két helyen, néhány feladatban kissé meg is haladja azt. A feladatsorok, egyes feladatok kellő részletességgel kidolgozottak - így minden lépés, minden részlet érthető azok számára is, akik egyéb segítség nélkül, önállóan készülnek középszintű érettségi vizsgájukra. Számos helyen több megoldás vagy egy-egy fontosabb megjegyzés is olvasható azzal a céllal, hogy a felhasználó diákok ismeretanyaga, ötlettára, feladatmegoldó repertoárja minél szélesebbé, gazdagabbá váljon.
ISBN
9789632441627
Szerző
Gerőcs László
Szállítási határidő
3-5 nap

Vélemények
Nincs vélemény
Webáruház készítés