Kategóriák
További adatok


Készüljünk a vizsgára I. - ECDL, Érettségi, OKJ

Készüljünk a vizsgára I. - ECDL, Érettségi, OKJ

-5%
Könyv ára
1 300 Ft
Kedvezményes ár: 1 235 Ft
A vásárlás után járó pontok: 37 Ft
Kosárba helyezés
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás
Szerző: Bozó Mária - Gubán Miklós - Makó Zsolt
Oldalszám: 512
Megjelenés ideje: 2004
Cikkszám: MK-2923-6
Részletesebb leírás
A két kötet az ECDL oktatási és vizsgarendjének megfelelően épül fel: az első kötet az ECDL Start vizsga három kötelező modulját és egy szabadon választott modult tartalmaz, a második kötetben található meg a teljes ECDL vizsgához szükséges további három modul.

Az első kötetben található modulok:
Operációs rendszerek,
Szövegszerkesztés,
Információ és kommunikáció,
Információ-technológiai alapismeretek

A könyv írásakor szem előtt tartottuk, hogy a vizsgázóknak - más vizsgákkal ellentétben - nem kötelező felkészítő tanfolyamon részt venniük. A vizsgára önállóan készülők igényeit figyelembe véve sok, egyszerű, lépésenként végigvezetett feladatot és megoldásukat is elhelyeztük ebben a könyvben. Javasoljuk, hogy akik önállóan készülnek a vizsgára, már az első lépéseknél üljenek a gép mellé, és kövessék az útmutatóban leírtakat. Miután az útmutató alapján sikeresen elkészítették a gyakorlatokat, kíséreljék meg újra végrehajtani őket. Igyekezzenek a technikai elemeket készséggé fejleszteni.
A könyv írásakor a Magyarországon létező más típusú képzések követelményrendszerét is figyelembe vettük. Minden fejezetben szerepelnek olyan témakörök, amelyek nem tartoznak szigorúan az ECDL anyagához. Ezeket az ismereteket olvasmányként az egyes pontok között helyeztük el, így azoknak is hasznos könyvet adunk a kezébe, aki OKJ-s képzésben vesznek részt vagy számítástechnikából érettségi vizsgára készülnek.
ISBN
9789631629231
Szerző
Bozó Mária - Gubán Miklós - Makó Zsolt
Kiadó
Műszaki kiadó
Szállítási határidő
3-5 nap

Vélemények
Nincs vélemény
Webáruház készítés