Kategóriák
További adatok


Arkangyalok és Drágakövek jóskártya

Arkangyalok és Drágakövek jóskártya

-16%
Könyv ára
6 490 Ft
Kedvezményes ár: 5 452 Ft
A vásárlás után járó pontok: 164 Ft
Kosárba helyezés
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás
Szerző: Margaret Ann Lembo
Kiadó: Édesvíz Kiadó
Oldalszám: 44 oldal
Megjelenés: 2017. október
Kötés: Kartonált
ISBN: 5999882277257
Részletesebb leírás
A drágaköveknek fontos szerep juthat önmagunk megértésének folyama!ta során. A kövek színe és formája üzeneteket közvetíthet felénk, sokféle módon motiválhatnak és gyógyíthatnak is minket. Margaret Lembo 44 jós!kártyát tartalmazó paklijából 44 drágakövet és 11 arkangyalt ismerhetünk meg: minden arkangyalhoz 4 különböző drágakő tartozik.
A kártyák használata lehetővé teszi, hogy a drágakövek és az arkangyalok üzeneteket közvetítsenek, segítségükkel pedig tudatosabban élhetjük meg mindennapjainkat. A drágakő és a hozzá tartozó üzenet a lap elején egy értelmezést ad, a drágakőhöz tartozó arkangyal a lap hátoldalán pedig egy pozitív megerősítést kínál számunkra ahhoz, hogy megváltoztassuk va!lóságunkat. Ha rendszeresen használjuk a jóskártyákat, nagyobb rálátást nyerhetünk saját életünkre és útmutatást kaphatunk a drágakövektől és az arkangyaloktól.
Használd ezt a paklit saját magad és a bolygó gyógyítására!
Margaret Ann Lembo több jóskártyának, valamint három másik kristá!lyokkal kapcsolatos könyvnek is szerzője. Spirituális tanító, aromaterape!uta és a The Crystal Garden, könyves- és ajándékbolt valamint spirituális központ tulajdonosa Boynton Beach-en, Floridában.
ISBN
5999882277257
Szerző
Margaret Ann Lembo
Szállítási határidő
3-5 nap

Vélemények
Nincs vélemény
Webáruház készítés