További adatok
Rövid leírás |
Szerző: Török István János - Onódi Ferenc Kiadó: Műszaki Kiadó Terjedelem: 312 oldal Megjelenés: 2014 ISBN: 9789633370346 Kötésmód: kartonált Cikkszám: KP-2271 |
Részletesebb leírás |
Az egyes fejezetek végigkísérik: · az értékesítés színtereit és feltételeit, · a munkaszervezés és az üzemszervezés feladatait, · az üzleti kínálat megjelenítését, · a felszolgáláshoz kapcsolódó étel- és italismereti tudásanyagot, · az éttermitől eltérő értékesítési feladatokat, · a társas étkezésekkel és az üzemen kívüli értékesítéssel kapcsolatos teendőket, · a vallási szokásokkal és előírásokkal összefüggő speciális kínálatot. A kiadvány döntően szakmai ismeretanyagot tartalmaz, de mindenki talál benne érdekes tudnivalókat, aki fontosnak tartja a színvonalas vendéglátást és a családi-baráti körben elköltött ünnepi étket. |
Szerző |
Ónódi Ferenc-Török István
|
Kiadó |
Műszaki Könyvkiadó
|
Szállítási határidő |
4-5 nap
|
Vélemények