Kategóriák

Hírlevél
TOP KÖNYVEK
SULIKÖNYV
Látogató számláló
0
5
8
3
7
5
3
Tagfelvétel, koncertek

Bankkártyás fizetés
További adatok


Felszolgáló ismeretek

Felszolgáló ismeretek

-5%
Könyv ára
2 600 Ft
Kedvezményes ár: 2 470 Ft
Kosárba helyezés
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás
Szerző: Török István János - Onódi Ferenc
Kiadó: Műszaki Kiadó
Terjedelem: 312 oldal
Formátum: B/5
Kötésmód: kartonált
Cikkszám: KP-2271

A megújított, átdolgozott tankönyvből a legkorszerűbb ismereteket szerezhetik meg a vendéglátási szakképzésben részt vevő pincér, vendéglátó eladó és gyorsétkeztetési eladó szakmát tanulók.
Részletesebb leírás
A tankönyv ismerteti az EU-csatlakozást követően fontossá vált legújabb nemzetközi trendeket, szabályokat, miközben megőrzi és erősíti a magyar vendéglátás értékeit és hagyományait is. Az egyes fejezetek végigkísérik

· az értékesítés színtereit és feltételeit,
· a munkaszervezés és az üzemszervezés feladatait,
· az üzleti kínálat megjelenítését,
· a felszolgáláshoz kapcsolódó étel- és italismereti tudásanyagot,
· az éttermitől eltérő értékesítési feladatokat,
· a társas étkezésekkel és az üzemen kívüli értékesítéssel kapcsolatos teendőket,
· a vallási szokásokkal és előírásokkal összefüggő speciális kínálatot.

A kiadvány döntően szakmai ismeretanyagot tartalmaz, de mindenki talál benne érdekes tudnivalókat, aki fontosnak tartja a színvonalas vendéglátást és a családi-baráti körben elköltött ünnepi étket.
Szerző
Ónódi Ferenc-Török István
Szállítási határidő
4-5 nap

Vélemények
Nincs vélemény
Webáruház készítés