Kategóriák
További adatok


Felszolgáló ismeretek

Felszolgáló ismeretek

-5%
Könyv ára
2 400 Ft
Kedvezményes ár: 2 280 Ft
Kosárba helyezés
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás
Szerző: Török István János - Onódi Ferenc
Kiadó: Műszaki Kiadó
Terjedelem: 312 oldal
Megjelenés: 2014
ISBN: 9789633370346
Kötésmód: kartonált
Cikkszám: KP-2271

Részletesebb leírás
Az egyes fejezetek végigkísérik:

· az értékesítés színtereit és feltételeit,

· a munkaszervezés és az üzemszervezés feladatait,

· az üzleti kínálat megjelenítését,

· a felszolgáláshoz kapcsolódó étel- és italismereti tudásanyagot,

· az éttermitől eltérő értékesítési feladatokat,

· a társas étkezésekkel és az üzemen kívüli értékesítéssel kapcsolatos teendőket,

· a vallási szokásokkal és előírásokkal összefüggő speciális kínálatot.
A kiadvány döntően szakmai ismeretanyagot tartalmaz, de mindenki talál benne érdekes tudnivalókat, aki fontosnak tartja a színvonalas vendéglátást és a családi-baráti körben elköltött ünnepi étket.
Szerző
Ónódi Ferenc-Török István
Kiadó
Műszaki Könyvkiadó
Szállítási határidő
4-5 nap

Vélemények
Nincs vélemény
Webáruház készítés