További adatok
Rövid leírás |
Kiadó: CENTRAL MÉDIACSOPORT ZRT. Oldalszám: 320 oldal Megjelenés: 2016. október ISBN: 9789633412060 |
Részletesebb leírás |
Fedezd fel a húskészítés valódi művészetét! Tudd meg, milyen a kiváló minőségi hús. Ismerd meg a szakértők vágási technikáit, tanuld meg, hogyan kell pihentetni, pácolni, előkészíteni és elkészíteni a különféle húsfajtákat. Válogass a több mint 300 recept közül! Szárnyasok, sertés- és marhaételek, vadhúsok és valódi húskülönlegességek is szerepelnek ebben a mindent átfogó könyvben. Hozd ki a legtöbbet magadból és a húsból. Készíts te is tökéletes marhasültet, valódi görög báránypörköltet vagy akár hamisítatlan BBQ-oldalast. Fedezd fel a húskészítés valódi művészetét! |
ISBN |
9789633412060
|
Szállítási határidő |
3-5 nap
|
Vélemények
Partnereink
TOP KÖNYVEK
Látogató számláló
0
6
5
4
4
4
4