Kategóriák
További adatok


Élelmiszer alapismeretek

Élelmiszer alapismeretek

-5%
Könyv ára
5 400 Ft
Kedvezményes ár: 5 130 Ft
A vásárlás után járó pontok: 154 Ft
Kosárba helyezés
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Szerző(k): Galambosné Goldfinger Erzsébet
Oldal: 188
Megjelenés: 2015
Fedél: Puhatábla
ISBN: 9789633370797
Cikkszám: KP-2337
Részletesebb leírás
A hosszú évek óta sikeres, azonos című tankönyv helyett ajánljuk az alapjaiban azonos tartalmú, de a moduláris, kompetencia alapú képzés központi programjának, szakmai és vizsgakövetelményeinek megfelelően átdolgozott és megújított változatot.
A tankönyv az élelmiszereket mint a vendéglátó szakmák technológiai folyamatainak alapanyagait vizsgálja, azt mutatja be, hogyan változnak tulajdonságaik a tárolás, majd a feldolgozás során. Ehhez áttekinti a fő élelmiszercsoportok alkotóelemeinek fizikai, kémiai és mikrobiológiai tulajdonságait, a tartósítási tudnivalókat. Kitér a minőségmegőrzéssel kapcsolatos feladatokra és röviden a HACCP rendszer alapelveire. A tananyag az ismeretek alkalmazására, a gyakorlati kompetenciák fejlesztésére helyezi a hangsúlyt.
A kompetenciafejlesztést igen jól szolgálja a CD-mellékleten található tartalom: számos, a tananyag megértését és elmélyítését segítő bemutató animáció, minden fejezethez kompetenciafejlesztő interaktív gyakorló feladatok, érdekes olvasmányok és több száz felvételből álló szemléletes képanyag.
A tankönyvet a jelenleg érvényes kerettantervek alapján az alábbi szakterületekhez ajánljuk:

10044-12-es modul Általános élelmiszer-ismeretek, fogyasztóvédelem és Élelmiszerek csoportjai tantárgyai: szakács, pincér, cukrász, vendéglátó eladó.

10052-12-es modul Élelmiszer-ismeret tantárgya: Vendéglátás-szervező vendéglős
ISBN
9789633370797
Szerző
Galambosné Goldfinger Erzsébet
Kiadó
Műszaki Könyvkiadó
Szállítási határidő
4-5 nap
Kiegészítő termékek

Vélemények
Nincs vélemény
Webáruház készítés