További adatok
Rövid leírás |
Szerző: Rich Harris Kiadó: Kossuth Kiadó Oldalszám: 208 oldal Megjelenés: 2017. február ISBN: 9789630986434 |
Részletesebb leírás |
Gyújtsuk be a grillsütőt, és máris indulhat a kerti parti! Rich Harris, neves ételstylist receptjei segítségével ízletes füstölt csirkeszárnyakat, csilis hot dogot vagy báránysaslikot készíthetünk. A különlegességek kedvelőinek olyan pompás hal- és tengeri herkentyűs ételeket is süthetünk faszénen, mint a gall polip, a tengeri sügér, a ragacsos bárányoldalas vagy a szecsuáni füstös malacpofa. Az ízletes grillételek mellett ital- és desszertrecepteket is találunk a kötetben: öblítsük le a húskölteményeket egy-két koktéllal - füstölt eszpresszó-Martinit vagy faszenes sziruppal készített Old smokyt kér valaki? -, és ráadásként olyan különleges desszerteket is kóstolhatunk, mint a pirított pillecukros fagylalt vagy a sós csokoládépraliné. Ezekkel az ínycsiklandó fogásokkal egész évben elkápráztathatjuk vendégeinket, amikor csak az időjárás engedi! A szerző az utazásai során gyűjtött különleges, mégis könnyen elkészíthető recepteket, a merész ízeket és kiváló technikákat mutatja be. A kötet a grillezés és a füsttel sütés minden titkát és fortélyát feltárja. |
ISBN |
9789630986434
|
Szerző |
Rich Harris
|
Szállítási határidő |
3-5 nap
|
Vélemények
TOP KÖNYVEK
Látogató számláló
0
6
4
9
9
5
9
Partnereink