Kategóriák
További adatok


Az aranyszigony

Az aranyszigony

-5%
Könyv ára
2 499 Ft
Kedvezményes ár: 2 374 Ft
A vásárlás után járó pontok: 71 Ft
Kosárba helyezés
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás
Szerző: Kiss Gábor Mátyás
ISBN: 9789630862967
Kiadó: Styrax-Mix
Kiadás éve: 2013
Részletesebb leírás
Egy egészen különleges találkozás egy ifjúval adhat újabb okot a reményre, hogy társadalmunkból nem vész ki nyomtalanul a könyvek iránt érzett rajongás.

Kiss Gábor Mátyás alig tizenkét évesen már a második önálló regényét írja meg. Az első nem tetszett neki eléggé, így csak a második, Az aranyszigony című alkotása jelent meg szülei segítségével.

Kiss Gábor Mátyás rendkívüli képességgel rendelkezik: apró ujjaival hősöket, szörnyalakokat, sámánokat és önzetlen gyerekeket kelt életre, írásain keresztül a fikció világába kalandozhatunk el. Szülei vallomása szerint írói vénája már egészen korán megmutatkozott.

Már negyedik osztályos korában jegyzeteket készített Az aranyszigony című fantasztikus regényéhez. “Néha “nem volt ott a tanórákon”, mert épp gondolkozott, s a tanító néni hiába szólította fel, máshol jártak a gondolatai. Ha épp játszott, s eszébe jutott valami használható dolog (új név, jelenet, vicces párbeszéd) még a diófáról is képes volt lemászni, s beszaladt, hogy gyorsan lejegyzetelje” – így vallanak a Gáborral és írásával kapcsolatos élményeikről a szülők.
ISBN
9789630862967
Szerző
Kiss Gábor Mátyás
Kiadó
Styrax-mix
Szállítási határidő
3-5 nap

Vélemények
Nincs vélemény
Webáruház készítés