Kategóriák

Hírlevél
TOP KÖNYVEK
SULIKÖNYV
Látogató számláló
0
5
8
3
7
5
3
Tagfelvétel, koncertek

Bankkártyás fizetés
További adatok


Cukrászati ismeretek / Letölthető melléklettel

Cukrászati ismeretek / Letölthető melléklettel

-5%
Könyv ára
7 350 Ft
Kedvezményes ár: 6 983 Ft
Kosárba helyezés
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás

Kiadói kód: KP-2321
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Szerző(k): Dr. Dunszt Károly - Gyenge Csaba - Kiss Rita
Oldal: 356
Megjelenés: 2017
Fedél: Keménytáblás
ISBN: 9789633370629

Részletesebb leírás
A könyv részletesen tárgyalja:

· a cukrászipari félkész termékek, cukorkészítmények, bevonó anyagok alkalmazását és előállítását,
· a töltelékek, tészták készítését, illetve a késztermékek előállítását,
· az uzsonnasütemények, a kikészített sütemények (torták, szeletek, tekercsek stb.), valamint a kézműves sütemények (édes és sós teasütemények, bonbonok) receptjeit anyaghányad-ajánlással,
· a fagylaltgyártást,
· a diabetikus sütemények jellemzőit és elkészítését, valamint
· az éttermi melegtészták és az újdonságnak számító tányérdesszertek készítését.

A több mint 500 szemet gyönyörködtető fotó, a már gyakorló szakemberek számára is újdonságnak számító külföldi süteményreceptek pedig a nagyközönség számára is vonzóvá, érdekessé teszik a kiadványt.
Szerző
Dr. Dunszt Károly - Gyenge Csaba - Kiss Rita
Szállítási határidő
4-5 nap

Vélemények
Nincs vélemény
Webáruház készítés