Kategóriák
További adatok


A francia nő - A német lány folytatása

A francia nő - A német lány folytatása

-43%
Könyv ára
3 499 Ft
Kedvezményes ár: 2 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 60 Ft
Kosárba helyezés
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás
Szerző: Fábián Janka
Kiadó: Ulpius-Ház Könyvkiadó KFT.
Oldalak száma: 340
Borító: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
ISBN: 9789633830932
Kiadás éve: 2013
Részletesebb leírás
A német lányból megismert Rose boldogságkeresése ebben a kötetben folytatódik. Pedig már úgy tűnt, hogy Jean-Philippe személyében megtalálta élete nagy szerelmét. Kapcsolatuk azonban zsákutcába kerül, szakítanak, és Rose egy bécsi kitérő után kalandos úton-módon ismét Budapesten találja magát. Itt igyekszik újra felépíteni az életét. Megismerkedik egy fiatal újságíróval, aki iránt azonnal mély vonzalmat érez.
Rose reméli, hogy Jakab Áronnal végre boldog lehet, bár közben Jean-Philippe emlékét sem tudja kiverni a fejéből. A tapasztalatlan fiatal újságíró azonban jóvátehetetlen hibát követ el - egy cikkében áthágja az ekkorra már konszolidálódott szocialista rendszer íratlan szabályait -, és ezért kilátástalan helyzetbe kerül. Rose, aki gyermeket vár a fiútól, válaszút elé állítja, de Áron elbukik a próbán, nem vállalja az apaságot. A lány szakít vele, de éppen ekkor újra felbukkan Budapesten régi nagy szerelme, Jean-Philippe, akinek az életében időközben szintén óriási változások következtek be, ám ezekről Rose-nak természetesen sejtelme sincsen.
Vajon az újabb találkozás lehetőséget ad a kapcsolatuk újjászületésére, vagy végleg kiderül, hogy az útjaik örökre szétválnak? Fábián Janka legújabb regényében a legutolsó oldalakig izgulhatunk a kalandos sorsú főszereplőkért.
ISBN
9789633830932
Szerző
Fábián Janka
Kiadó
Ulpius-ház Kiadó
Szállítási határidő
3-5 nap
Kiegészítő termékek
Csak egy pestis
2 267 Ft
Pilátus
2 932 Ft
Szerelmes ufók
2 939 Ft

Vélemények
Nincs vélemény
Webáruház készítés