Kategóriák
További adatok


Kegyelem és bűn szőttese - Ferenc Pápa az élet kérdéseiről

Kegyelem és bűn szőttese - Ferenc Pápa az élet kérdéseiről

-16%
Könyv ára
2 990 Ft
Kedvezményes ár: 2 512 Ft
A vásárlás után járó pontok: 75 Ft
Kosárba helyezés
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás
Szerző: FERENC PÁPA
Kiadó: Helikon Kiadó
Megjelenés: 2015. december
ISBN: 9789632277141
Részletesebb leírás
Még nem volt olyan pápa, akiről néhány év alatt ennyi könyv jelent meg magyarul. A Helikon Kiadó miért gyarapítja ezek számát? Ez az első Ferenc pápa füves könyv, mely a Szentatya pápává választása óta elhangzott szövegeiből készült, és ez az első, ami nem importált, amit magyar szerkesztő állított össze a magyar lélek sajátosságait szem előtt tartva.
Hogyan vélekedik a Katolikus Egyház csúcsvezetője, a világ plébánosa, akit nem mellesleg az amerikai Time magazin és a francia Le Monde is az Év emberének választott, kétkedésről és hitről, boldogságról és félelemről, életről, halálról, isteniről és emberiről? Aki gyengéd és irgalmas az elveszettekhez, akik keresik az igaz utat, viszont nem bánik kesztyűs kézzel a megélhetési-, a kirakatkeresztényekkel, és aki önmagát sem kíméli. Aki együttérzést és tiszteletet sugároz azok felé is, akik másként látják a világot, viszont nem hirdet mást, mint amit a kétezer éves egyház tanít.
Ebben a kötetben a válogatás első része található, a következőben többek között az önismeretről, a kommunikációról, a családról, korunk kihívásairól, nehézségeiről, háborúról és békéről összegyűjtött gondolatokat olvashatjuk, melyek iránymutatóak lehetnek az ,,értékek mai sivatagában" hívőknek és az egyháztól távol levőknek egyaránt.
A kötetet összeállította és szerkesztette: Karikó Éva
ISBN
9789632277141
Szerző
Ferenc Pápa
Szállítási határidő
3-5 nap

Vélemények
Nincs vélemény
Webáruház készítés