További adatok
Rövid leírás |
Szerző: Bordás Mihály Kiadó: Scolar Kiadás éve: 2018. május Oldalszám: 144 ISBN: 9789632448817 |
Részletesebb leírás |
Autentikus erdélyi ételek, klasszikus elkészítési módok praktikus tanácsokkal. A mintegy kétszáz ételreceptet ismertető szakácskönyv az ínycsiklandó erdélyi ízek világát varázsolja a konyhánkba. A könyvből megismerhetjük a hagyományos erdélyi ételkészítési módokat, a nyárson és roston sütés, a bográcsban főzés fortélyait. A méltán híres tárkonyos levestől a vinettekrémen át az ordás palacsintáig a legváltozatosabb erdélyi finomságokkal, húsos és zöldséges különlegességekkel, egytálasokkal, klasszikus édességekkel gazdagíthatjuk a vasárnapi ebédek vagy a hétköznapi vacsorák választékát.
|
ISBN |
9789632448817
|
Szerző |
Bordás Mihály
|
Szállítási határidő |
3-5 nap
|
Vélemények
TOP KÖNYVEK
Látogató számláló
0
6
5
0
3
2
5
Partnereink