További adatok
Rövid leírás |
Szerző: Patyi Árpád Kiadó: Medicina Könyvkiadó Terjedelem: 112 oldal Kötés: keménytábla |
Részletesebb leírás |
Köményes sült burgonya tengeri sóval. Krumplis lángos fokhagymásan. Tárkonyos krumplileves tejföllel. Boros sült burgonya tavaszi hagymás tejföllel. Rösztiben sült báránybordák. Íme néhány jól hangzó ételnév kóstolónak a válogatásból. Hagyományos magyar ízek, az új, kreatív konyha különlegességei és más népek krumplis finomságai jól megférnek egymás mellett Korpádi Péter és Patyi Árpád új könyvében. A szerző a burgonyából készíthető étetlek széles skáláját vetíti elénk, amelyek között a kezdő és a gyakorlott háziasszony, az ínyenc és a tradicionális konyha híve egyaránt megtalálja a kedvére valót. Az ötven recept ínycsiklandó előételeket, vendégváró falatokat, leveseket, gazdag egytálételeket, húsos és halas fogásokat, sőt desszerteket is kínál. A recepteket a szerző által elkészített, ízlésesen díszített és tálalt étel minőségi fényképe illusztrálja.
|
ISBN |
9789632438948
|
Szerző |
Korpádi Péter - Patyi Árpád
|
Kiadó |
Medicina Könyvkiadó
|
Szállítási határidő |
3-5 nap
|
Vélemények
Partnereink
TOP KÖNYVEK
Látogató számláló
0
6
5
4
8
6
8