Kategóriák
További adatok


Az örök élet forrása

Az örök élet forrása

-57%
Könyv ára
3 450 Ft
Kedvezményes ár: 1 500 Ft
Kosárba helyezés
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás
Szerző: Tarr Bence László
Kiadó: Tarandus
Kiadás éve: 2011
Oldalszám: 295
ISBN: 9786155180071
Részletesebb leírás
A kötet filozófiai létkérdésekre adott válaszok gazdag gyűjteménye, amelyek közérthető formában tárják elénk a világ rejtettebb összefüggéseit. Az Örök Élet forrása a széleskörű műveltség kincsestára, melyben híven tükröződik a huszadik század végén született modern ember kulturális sokszínűsége, szinkretizmusa.

A kötet előszavában, a szerző így ír: „Az írás kezdettől fogva társam a megismerésben. A szavak varázslatos mágiája mindig is elbűvölt. Egyetlen szó, például a „szeretlek”, egy világot építhet vagy dönthet romba. Ezért számomra a szavak művészete a világ megismerésének misztikus eszközévé vált. Egyetlen jól megfogalmazott mondat több felismerést hozhat, mint bármely hosszú idővel eltöltött tartalmatlan élet. Kötetem meditációs könyvnek szánom, amelyből egy-egy fejezetet elolvasva, eltöprenghetünk lelkünk rezdülésein. Milyen húrt penget meg bennünk az öröklét, ahogy a szavak varázslatos bűvöletében rácsodálkozunk belső világunkra.

A létezés egy magasabb horizontján, a szavak elcsitulnak. Helyüket átadják, egy sokkal teljesebb megélésnek, amely túl van a megértés sziszifuszi kényszerén. A szavakon túli csendes ébredés világos fényénél, meg lehet próbálni úgy rendezni a szavak árnyképeit, hogy azok önmagukon túlmutatva leképezzék a valóság magasabb vetületeit. Erre tesznek írásaim kísérletet.
Szerző
Tarr Bence László
Szállítási határidő
3-5 nap

Vélemények
Nincs vélemény
Webáruház készítés