Jelszó emlékeztető

Kategóriák

TOP KÖNYVEK
SULIKÖNYV
Hírlevél
Partnereink
Látogató számláló
0
5
3
5
6
1
1
További adatok


Egészségfejlesztés

Egészségfejlesztés

Könyv ára
4 300 Ft4300
Kosárba helyezés
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás
Alcím: Gyakorlati útmutató
Szerző: Ewles, Linda - Simnett, Ina
Oldalszám: 496 oldal
Kötés: kartonált
ISBN: 978 963 226 433 2
Kiadás éve: 2013.
Részletesebb leírás
Ezzel a könyvvel az volt a szerzők célja, hogy mindazoknak, akik napi munkájuk során egészségfejlesztéssel foglalkoznak, könnyen olvasható, praktikus útmutatással szolgáljanak.
A könyv specialisták egész sorához szól: valamennyi egészségfejlesztőhöz, beleértve az egészségügyi dolgozókat, akik ugyanúgy lehetnek az utóbbi feladat specialistái, mint népegészségüggyel foglalkozó szakemberek. Továbbá kórházi és házi ápolóknak, védőnőknek és bábáknak, kórházi és családorvosoknak, fogászoknak és fogászati higiénét művelőknek, valamint gyógyszerészeknek, egészségügyi menedzsereknek, illetve az orvoslásban szövetségesként közreműködőknek - például diétás nővérek és pedikűrösök - is hasznos segédeszköze lehet a munkájuk során. A könyvet bejegyzett (törvényes) és nem hivatalos szervezetekben munkálkodók széles körben használhatják, mint például a helyi egészségügyi organizációk: környezetvédők és szociális munkások, önkéntes szervezetek, lakóközösségi csoportok, önsegítő társaságok, ifjúsági és közösségi megbízottak, valamint az iskolákban és felsőfokú intézményekben dolgozó tanárok, illetve közhivatalnokok, börtönőrök és rendőrtisztek.
A könyv - az egészségfejlesztéssel kapcsolatban - a „mit", „miért", „ki", és „hogyan" kérdésekre keres választ. Az alábbi, fontos kérdések feltárásában törekszünk segíteni:


Mi az egészség?
Mi befolyásolja az egészséget?
Mi az egészségfejlesztés? Mennyiben része egy szélesebb körű egészségügyi mozgalomnak?
Kik, illetve milyen szervezetek képviselik az egészségfejlesztést?
Kiknek van szüksége egészségfejlesztésre és miben állnak ezek a szükségletek? Hogyan állíthatók fel a prioritások?
Miként lehet az egészségfejlesztést megtervezni, menedzselni és értékelni?
Az egészségfejlesztők hogyan tudják legjobban végrehajtani a feladatukat? Mennyire kell jártasnak lenniük ebben a munkában? Az adott helyzetben mit kell tenniük?
Melyek azok a kulcsfontosságú kérdések, amelyekkel az egészségfejlesztés jelenleg szembesül?
Kiadó
Medicina Kiadó
Szállítási határidő
3-5 nap

Vélemények
Nincs vélemény
Webáruház készítés