További adatok
Rövid leírás |
Szerző: Nancy Harmon Jenkins Kiadó: Ciceró Könyvkiadó 255 oldal. Kötés: kemény Kiadás éve: 2005. |
Részletesebb leírás |
Nancy Harmon Jenkins könyve egyszerre szakácskönyv, élvezetes olvasmány és útikönyv: úgy vezeti el az olvasót a mediterrán konyhaművészet világába, hogy közben bejárja és bemutatja a Földközi-tenger környékének minden táját, ahol a feledhetetlen ízek születnek. Andalúzia ehér falaitól Törökország és Szíria partvidékéig, Szicilia és Kréta szigetvilágáig, Toscana napsütötte tájaiig. Különleges, de egyszerűen, nálunk is kapható és hazai nyersanyagokkal is elkészíthető ételkülönlegességek történetét meséli el, miközben pontos receptleírásokkal is szolgál. A híres amerikai gasztronómus írónő nagy jelentőséget tulajdonít a tengeri sónak, az extra szűz olivaolajnak, a pastának, a kuszkusz, a bulgur főzőséi rejtelmeinek, a borok, a hüvelyesek, a zöldségek, valamint a tenger gyümölcseiből készülő fogások gazdag felhasználásának. |
ISBN |
9789635395118
|
Szerző |
Nancy Harmon Jenkins
|
Kiadó |
Ciceró Könyvstúdió
|
Szállítási határidő |
3-5 nap
|
Vélemények
Partnereink
TOP KÖNYVEK
Látogató számláló
0
6
5
4
0
4
3