Kategóriák

Hírlevél
TOP KÖNYVEK
SULIKÖNYV
Látogató számláló
0
6
0
2
2
9
4
Tagfelvétel, koncertek

Bankkártyás fizetés
További adatok


Párizs-National Geographic

Párizs-National Geographic

-16%
Könyv ára
4 500 Ft
Kedvezményes ár: 3 780 Ft
Kosárba helyezés
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás
szerző: LISA DAVIDSON
kiadó: NATIONAL GEOGRAPHIC
kiadás éve: 2009
terjedelme: 272 oldal
Részletesebb leírás
A National Geographic Society sokat próbált utazói, szakavatott világcsavargói folyton-folyvást járják glóbuszunk pazar tájait, érdekes országait. De nem csak a díszleteket bámulják meg - a kulisszák mögé, a nemzetek, népek, kultúrák titkaiba is örömest bepillantanak. Vérbeli felfedezőként összegyűjtött tapasztalataikat, bölcs tanácsaikat osztják meg az utazni vágyó olvasóval a National Geographic Traveler sorozatának köteteiben.

Az utazás megtervezése: Párizs átfogó áttekintése segítséget nyújt ahhoz, hogy utazásunkat a rendelkezésre álló időhöz igazítsuk és az igényeinkre szabjuk.
Kalandra fel!: Különleges és testközeli élmények, többek között művészeti tanfolyamok Párizs környékén, színpompás piacok és sok egyéb érdekesség.
Bennfentes tippek: A National Geographic fotósainak, íróinak, felfedezőinek, helyi szakértőinek kincset érő tanácsai, kedvenc helyei és még sok minden más.
Séták: Az adott terület színkódolt térképeivel, többek között séta a Marais negyed történelmi utcáin, a bohém Montmartre-on, a Notre-Dame körüli, fákkal szegélyezett sétányokon.
Ne hagyjuk ki!: Minden fejezetben megtalálható listák, melyek az ajánlott helyeket és tevékenységeket részletesen bemutató leírásokat jelzik.
Fényképek, illusztrációk, térképek: Gazdagon illusztrált segédlet az úti célok kiválasztásához, a tájékozódáshoz, a tartalmas és szórakoztató időtöltéshez.
Szállítási határidő
3-5 nap

Vélemények
Nincs vélemény
Webáruház készítés