Kategóriák
További adatok


Készüljünk az érettségire fizikából közép- és emelt szinten

Készüljünk az érettségire fizikából közép- és emelt szinten

-5%
Könyv ára
990 Ft
Kedvezményes ár: 941 Ft
A vásárlás után járó pontok: 28 Ft
Kosárba helyezés
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás
Szerző: Somodi Zoltán
Kiadó: Műszaki Kiadó
Terjedelem: 240 oldal
Formátum: B/5
Kiadás: 2006
Cikkszám: MK-4059-0

Részletesebb leírás
Ez a könyv elsősorban a fizikából közép- és emelt szintű érettségire készülő diákoknak íródott, de összefoglaló jellege miatt haszonnal forgathatják mindazok, akik a középiskolában vagy a felsőoktatásban fizikát tanulnak. A könyv első részében az ősrobbanástól kezdve a dinamó, vagy éppen a fúziós erőművek működésén keresztül a csillagok varázslatos birodalmáig a teljes középiskolai tananyag megtalálható. A könyv tartalma precízen lefedi a kétszintű érettségi következmény rendszerét: benne van minden, amit az érettségizőknek a közép- vagy emelt szintű írásbeli és szóbeli vizsgákon tudniuk kell, viszont nem találkozik az olvasó fölösleges kiegészítő fejezettel, vagy olvasmánnyal.
A második részben a 2005-ben lezajlott (május-júniusi, és szeptember-októberi) kétszintű fizika érettségi vizsgák feladatait ismerteti a szerző, részletesen kidolgozott megoldással, módszertani kiegészítéssel és praktikus tanácsokkal.
A könyv végére egy képletgyűjtemény került, ami a feladatok gyakorlásában és az elméleti anyag elsajátításában nyújthat nagy segítséget az érettségire, fizikadolgozatra vagy vizsgára készülőknek.
ISBN
9789631640595
Szerző
Somodi Zoltán
Szállítási határidő
3-5 nap

Vélemények
Nincs vélemény
Webáruház készítés