Jelszó emlékeztető

Kategóriák

Hírlevél
TOP KÖNYVEK
SULIKÖNYV
Látogató számláló
0
5
6
0
9
6
6
További adatok


KÉSZÜLJÜNK AZ ÉRETTSÉGIRE FIZIKÁBÓL

KÉSZÜLJÜNK AZ ÉRETTSÉGIRE FIZIKÁBÓL

-5%
Könyv ára
990 Ft
Kedvezményes ár: 941 Ft
Kosárba helyezés
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás
Terjedelem: 240 oldal
Formátum: B/5
Kiadás: 2006
Cikkszám: MK-4059-0

Közép-és emelt szinten
Részletesebb leírás
Ez a könyv elsősorban a fizikából közép- és emelt szintű érettségire készülő diákoknak íródott, de összefoglaló jellege miatt haszonnal forgathatják mindazok, akik a középiskolában vagy a felsőoktatásban fizikát tanulnak. A könyv első részében az ősrobbanástól kezdve a dinamó, vagy éppen a fúziós erőművek működésén keresztül a csillagok varázslatos birodalmáig a teljes középiskolai tananyag megtalálható. A könyv tartalma precízen lefedi a kétszintű érettségi következmény rendszerét: benne van minden, amit az érettségizőknek a közép- vagy emelt szintű írásbeli és szóbeli vizsgákon tudniuk kell, viszont nem találkozik az olvasó fölösleges kiegészítő fejezettel, vagy olvasmánnyal.
A második részben a 2005-ben lezajlott (május-júniusi, és szeptember-októberi) kétszintű fizika érettségi vizsgák feladatait ismerteti a szerző, részletesen kidolgozott megoldással, módszertani kiegészítéssel és praktikus tanácsokkal.
A könyv végére egy képletgyűjtemény került, ami a feladatok gyakorlásában és az elméleti anyag elsajátításában nyújthat nagy segítséget az érettségire, fizikadolgozatra vagy vizsgára készülőknek.
Szerző
Somodi Zoltán
Kiadó
Műszaki kiadó
Szállítási határidő
3-5 nap

Vélemények
Nincs vélemény
Webáruház készítés