Kategóriák
További adatok


Időrabló

Időrabló

-16%
Könyv ára
3 780 Ft
Kedvezményes ár: 3 175 Ft
A vásárlás után járó pontok: 95 Ft
Kosárba helyezés
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás
Szerző: Wesley Chu
Kiadó: Agave Könyvek
Oldalszám: 464 oldal
Megjelenés: 2017. június
ISBN: 9789634191421
Sorozat: Időrabló
Részletesebb leírás
A Föld a 25. században egy mérgező, elhagyatott világ, lakossága a túlélés érdekében a külső Naprendszerbe menekült, ahol gyengén, halálra ítélve tengődik idegen bolygókon és azok holdjai közt. Az emberiség fennmaradásának kulcsa az időutazás, azonban a történelem legveszélyesebb feladatainak elvégzésére egyre kevesebben képesek.
James Griffin-Mars kronoember, küldetéseket vállal a Föld múltjába, hogy ritka technológiai eszközöket szerezzen az idővonal megváltoztatása nélkül. A legtöbb kronoember nem éli meg az öregkort; az időugrásokkal járó stressz a személyes és jövőbeli kockázatokkal vegyítve felőröl mindenkit.
A nyugdíjazását bebiztosító, utolsó bevetésén James megismeri Elise Kimet, egy korábbi évszázadból származó tudóst, akinek a végzete szerint meg kellene halnia egy óceánba épített szerkezet megsemmisülése során. James a kronoemberek legfontosabb törvényét megszegve a küldetés teljesítésén túl megmenti a nőt, és visszahozza magával a jövőbe. Ezzel pedig nem csak magukat sodorja végérvényesen veszélybe, hanem az egész emberiséget.
Wesley Chu műve lendületes kalandregény és elgondolkodtató sci-fi egyszerre, ami klasszikus témájával és eredeti ötleteivel méltó módon tiszteleg a műfaj előtt.
ISBN
9789634191421
Szerző
Wesley Chu
Kiadó
Agave Könyvek Kiadó
Szállítási határidő
3-5 nap
Kiegészítő termékek
Solaris
2 764 Ft
Gondolin bukása
3 947 Ft

Vélemények
Nincs vélemény
Webáruház készítés