Kategóriák
További adatok


Az isteni formula - Einstein utolsó üzenete

Az isteni formula - Einstein utolsó üzenete

-16%
Könyv ára
4 500 Ft
Kedvezményes ár: 3 780 Ft
Kosárba helyezés
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás
Szerző: J. R. dos Santos
Kiadó: Kossuth Kiadó
Kiadás éve: 2010
Oldalszám: 512
ISBN: 9789630961479
Részletesebb leírás
Az Egyiptomi Múzeum lépcsőjén, Kairó kellős közepén, Tomás Noronhát megszólítja egy vadidegen nő. A neve Ariana Pakravan, iráni, és nála van egy régi, kiadatlan kézirat másolata. Ezen egy furcsa cím és egy rejtélyes vers áll.
A váratlan találkozás életveszélyes kalandokba sodorja Tomást, amelyek során belekeveredik az iráni nukleáris válságba és az Albert Einstein legfontosabb, ám befejezetlen tudományos felfedezése körüli bonyodalmakba.
Egy szerelmi történet, egy árulás, egy könyörtelen hajsza, egy spirituális keresés során jut el az olvasó minden idők legmisztikusabb felismeréséig. A regény a legfrissebb és leghaladóbb szellemű fizikai, kozmológiai és matematikai felfedezéseken alapszik. Az isteni formula megdöbbentő utazásra invitálja az olvasót; az úti cél az idők kezdete, az univerzum lényege, az élet értelme.

„Nem egészen három hónap leforgása alatt J. R. d. Santos Az isteni formula című regénye az év bestsellere lett olyan szerzőket utolsó megelőzve, mint Dan Brown vagy Paulo Coelho, akinek szintén 2006-ban jelent meg az első műve a spanyol piacon.”
Jornal de Notícias, Portugália

„A regény bővelkedik ötletekben. Kellően misztikus és magával ragadó ahhoz, hogy világsiker legyen.”
Il Messagero di Roma, Olaszország J. R. dos Santos
Szerző
J. R. dos Santos
Kiadó
Kossuth Kiadó
Szállítási határidő
3-5 nap

Vélemények
Nincs vélemény
Webáruház készítés