Kategóriák

Hírlevél
TOP KÖNYVEK
SULIKÖNYV
Látogató számláló
0
5
8
3
8
2
3
Tagfelvétel, koncertek

Bankkártyás fizetés
További adatok


Táplálkozástan

Táplálkozástan

-5%
Könyv ára
2 990 Ft
Kedvezményes ár: 2 841 Ft
Kosárba helyezés
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás
Szerző: Horváth Péter
Kiadó: Műszaki Kiadó
Terjedelem: 196 oldal
Formátum: B/5
Kötésmód: kartonált
Cikkszám: KP-2124


A könyv a vendéglátó képzés számára készült, korszerű ismeretanyagával igazi segítség a táplálkozási ismeretek elsajátításához és az étrendek összeállításához.
Részletesebb leírás
A kiadvány hat témakört ölel fel: táplálkozási alapismeretek, ételkészítési feldolgozások hatása a tápanyagokra, az élelmiszercsoportok táplálkozási értékelése, nemzetek konyháinak táplálkozási jellemzõi, a kiegyensúlyozott táplálkozás, valamint a kiegyensúlyozatlan és a beteg szervezetek táplálkozása. A fejezetek végén található összefoglalások, kérdések és feladatok segítik a tananyag elsajátítását, rendszerezését. A kiadvány végén lévõ kisszótár jól kiegészíti a tankönyv anyagát, valamint segítséget nyújt a fogalmak tanulásában.
Szerző
Horváth Péter
Szállítási határidő
4-5 nap

Vélemények
Nincs vélemény
Webáruház készítés