További adatok
Rövid leírás |
Szerző: Horváth Péter Kiadó: Műszaki Kiadó Megjelenés: 2009 Terjedelem: 196 oldal ISBN: 9789633368978 Kötésmód: kartonált Cikkszám: KP-2124 |
Részletesebb leírás |
A kiadvány hat témakört ölel fel: táplálkozási alapismeretek, ételkészítési feldolgozások hatása a tápanyagokra, az élelmiszercsoportok táplálkozási értékelése, nemzetek konyháinak táplálkozási jellemz?i, a kiegyensúlyozott táplálkozás, valamint a kiegyensúlyozatlan és a beteg szervezetek táplálkozása. A fejezetek végén található összefoglalások, kérdések és feladatok segítik a tananyag elsajátítását, rendszerezését. A kiadvány végén lév? kisszótár jól kiegészíti a tankönyv anyagát, valamint segítséget nyújt a fogalmak tanulásában. |
ISBN |
9789633368978
|
Szerző |
Horváth Péter
|
Kiadó |
Műszaki Könyvkiadó
|
Szállítási határidő |
4-5 nap
|
Vélemények
Partnereink
TOP KÖNYVEK
Látogató számláló
0
6
5
4
4
4
4