Kategóriák
További adatok


Ételkészítési ismeretek / Letölthető melléklettel

Ételkészítési ismeretek / Letölthető melléklettel

-5%
Könyv ára
8 500 Ft
Kedvezményes ár: 8 075 Ft
A vásárlás után járó pontok: 242 Ft
Kosárba helyezés
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás
Szerző: Lukács István - Oriskó Ferenc - Sándor Dénes - Zsolnay Gábor
Kiadó: Műszaki Kiadó
Oldalszám: 474
Megjelenés ideje: 2017
Cikkszám: KP-2270
Részletesebb leírás
A technológiai folyamatok megértését összefoglaló munkatáblák, ábrák, fotók segítik.

A könyvben mindaz megtalálható, amire a jövő szakácsnemzedékének a jó ételek készítéséhez szüksége van, a konyhába lépés pillanatától egészen az ételek tálalásáig:

- az ételkészítési tevékenység helyszíne, munkaterületei,
- a felhasználandó eszközök, gépek, berendezések,
- a kötelező higiéniai és balesetvédelmi előírások,
- a legfontosabb élelmi anyagok és azok tulajdonságai,
- a konkrét ételkészítési folyamatok az előkészítéstől az elkészítésen át a kiegészítő és befejező műveletekig.

A CD-melléklet több mint 700 recepttel egészíti ki a könyvet. Emellett alapanyag- és ételfotókkal, interaktív folyamatábrákkal, a kreativitást fejlesztő feladatokkal, olvasmányokkal, a legfontosabb szakmai kifejezéseket magyarázó fogalomtárral nyújt komoly segítséget a megszerzett tudásanyag elmélyítéséhez, gyakorlásához.

A tananyag a hároméves szakácsképzéshez készült, de a gyakorló szakemberek és a sütést-főzést kedvelő érdeklődő nagyközönség számára is ajánlott
ISBN
9789633370667
Szerző
Lukács István - Oriskó Ferenc - Sándor Dénes - Zsolnay Gábor
Kiadó
Műszaki Könyvkiadó
Szállítási határidő
3-5 nap

Vélemények
Nincs vélemény
Webáruház készítés