További adatok
Rövid leírás |
Szerző: Lukács István, Oriskó Ferenc, Sándor Dénes, Zsolnay Gábor Kiadó: Műszaki Kiadó Oldalszám: 474 Megjelenés ideje: 2017 ISBN: 9789633370667 Cikkszám: KP-2270 |
Részletesebb leírás |
A technológiai folyamatok megértését összefoglaló munkatáblák, ábrák, fotók segítik. A könyvben mindaz megtalálható, amire a jövő szakácsnemzedékének a jó ételek készítéséhez szüksége van, a konyhába lépés pillanatától egészen az ételek tálalásáig: - az ételkészítési tevékenység helyszíne, munkaterületei, - a felhasználandó eszközök, gépek, berendezések, - a kötelező higiéniai és balesetvédelmi előírások, - a legfontosabb élelmi anyagok és azok tulajdonságai, - a konkrét ételkészítési folyamatok az előkészítéstől az elkészítésen át a kiegészítő és befejező műveletekig. A CD-melléklet több mint 700 recepttel egészíti ki a könyvet. Emellett alapanyag- és ételfotókkal, interaktív folyamatábrákkal, a kreativitást fejlesztő feladatokkal, olvasmányokkal, a legfontosabb szakmai kifejezéseket magyarázó fogalomtárral nyújt komoly segítséget a megszerzett tudásanyag elmélyítéséhez, gyakorlásához. A tananyag a hároméves szakácsképzéshez készült, de a gyakorló szakemberek és a sütést-főzést kedvelő érdeklődő nagyközönség számára is ajánlott |
Szerző |
Lukács István - Oriskó Ferenc - Sándor Dénes - Zsolnay Gábor
|
Kiadó |
Műszaki Könyvkiadó
|
Szállítási határidő |
3-5 nap
|
Vélemények