Kategóriák

Hírlevél
TOP KÖNYVEK
SULIKÖNYV
Látogató számláló
0
5
9
0
9
6
1
Tagfelvétel, koncertek

Bankkártyás fizetés
További adatok


Ételkészítési ismeretek (+CD)

Ételkészítési ismeretek (+CD)

-5%
Könyv ára
7 190 Ft
Kedvezményes ár: 6 831 Ft
Kosárba helyezés
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás
Szerző: Lukács István, Oriskó Ferenc, Sándor Dénes, Zsolnay Gábor
Kiadó: Műszaki Kiadó
Oldalszám: 476
Megjelenés ideje: 2003
ISBN: 978-963-337-066-7
Formátum: B/5
Cikkszám: KP-2270
Részletesebb leírás
A kiadvány a magyar konyha hagyományos értékeit megőrizve, de a nemzetközi gyakorlathoz és a szakmai változásokhoz igazodva, megújított formában jelenik meg: a legkorszerűbb ételkészítési ismereteket és eljárásokat fő ételcsoportok szerint, egy-egy alapétel elkészítésével szemlélteti, majd minden csoporthoz további ételleírásokat ad.
Szerző
Lukács István - Oriskó Ferenc - Sándor Dénes - Zsolnay Gábor
Szállítási határidő
3-5 nap

Vélemények
Nincs vélemény
Webáruház készítés