Kategóriák
További adatok


Nostradamus próféciái

Nostradamus próféciái

-63%
Könyv ára
3 490 Ft
Kedvezményes ár: 1 300 Ft
A vásárlás után járó pontok: 39 Ft
Kosárba helyezés
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás
Szerző: Mario Reading
Kiadó: Partvonal Kiadó
Terjedelem: 472 oldal
ISBN: 9789639910751
Kiadás éve: 2011
Részletesebb leírás
NOSTRADAMUS PONTOSAN 1000 PRÓFÉCIÁT ÍRT.
DE CSAK 942 MARADT FÖNN.

-Mi történt az elveszett versekkel?
-Milyen titkokról szólnak?
-Vége lesz-e az általunk ismert világnak?

Ezt a rejtélyt két ember is szeretné megfejteni. Adam Sabir író, aki karrierjének újbóli fellendülését reméli tőle, és a fanatikus Anchor Bale, aki annak az évszázadok óta létező titkos társaságnak a tagja, amely fölesküdött, hogy támogatni fogja a Nostradamus által megjövendölt "Három Antikrisztust" - Napóleont, Adolf Hitlert és a hamarosan megérkező harmadikat.

Nyomozása közben Sabir elmerül a franciaországi cigányok zárt és ősi hiedelmekkel fűszerezett világában - de Bale így is a nyomára akad. Megkezdődik a hajtóvadászat a mediterrán világ zarándokútjai mentén. A Nostradamus próféciái fordulatos történelmi krimi, mely a Dan Brown- és Robert Ludlum-rajongóknak is egészen újat mutat.

Mario Reading sokoldalú író, realista és fantasztikus regények szerzője, mindemellett a Nostradamus-próféciák nemzetközileg is elismert kutatója.
Nostradamus (1503-1566) franciaországi zsidó családból származó híres pestisdoktor és jós, aki ezer darab rímes négysoros versben foglalta össze jövendöléseit. Az ezerből azonban csak kilencszáznegyvenkettő maradt fönn. Ötvennyolc vers elveszett, s mind a mai napig homály fedi hollétüket.
ISBN
9789639910751
Szerző
Mario Reading
Kiadó
Partvonal Kiadó
Szállítási határidő
3-5 nap
Hasonló termékek

Vélemények
Nincs vélemény
Webáruház készítés