Kategóriák
További adatok


Én, Billie Eilish

Én, Billie Eilish

-16%
Könyv ára
5 999 Ft
Kedvezményes ár: 5 039 Ft
A vásárlás után járó pontok: 151 Ft
Kosárba helyezés
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás
Szerző: Billie Eilish
Kiadó: Partvonal Kiadó
Oldalak száma: 336
Megjelenés: 2021. november
Kötés: Keménytáblás
Részletesebb leírás
A legendás dalszerző-énekes, Billie Eilish ebben a lenyűgöző fotókkal teli könyvben meghitt közelségbe engedi azokat, akik színpadi- és magánéletébe szeretnének bepillantani.

Billie Eilish jelenség. Kiragyog a többiek közül lángolóan egyedi megjelenésével és a szabványos 21. századi zenei ikonokkal szembe menő, páratlanul sötét és megrendítő dalszövegeivel. Megalkuvást nem tűrő, kíméletlen hozzáállása és rekordokat döntő, díjesőt hozó sikere révén rajongótábora hónapról hónapra milliókkal gyarapszik. Kijelenthetjük, hogy ő az a szupersztár, akiből minden generációban legfeljebb egy akad: egyszerre örvend tömeges népszerűségnek és az átütő tehetségéért méltán járó megbecsülésnek.

Most, ebben az életét bemutató fotóalbumban lenyűgöző vizuális utazásra invitál, odaadó közönségével korábban nem látott fotók százait osztja meg. Ez a nagyszerű könyv egyszerre ragadja meg Billie külső és belső világát, személyes bepillantást engedve gyerekkorába, a turnék hangulatába és sok egyébbe is. Minden rajongónak kötelező.

A műfajteremtő hangvételéről is híres Billie Eilish sztárkarrierje ocean eyes című, 2015-ös bemutatkozó kislemezének megjelenése óta folyamatosan ível felfelé. A kezdeti szerény sikerektől gyors és egyenes út vezetett 2019-ig, amikor az új album, a WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO? az amerikai Billboard kétszázas listájának első helyére ugrott, majd ugyanezt megtette a világ tizenhét másik országában is, miközben a játszási és letöltési listákon is megszerezte a vezető helyet az év dalai közt.

A WHEN WE ALL FAL ASLEEP-nek teljes egészében Billie Eilish és testvére, Finneas volt a szerzője és producere, az anyagot maguk is vették fel Los Angeles-i otthonuk gyerekszobájában. Billie Eilish történelmet írt, mint a valaha élt legfiatalabb előadó. Minden főbb kategóriában jelölést kapott a 62. Grammy-díjátadón, és sorra el is nyerte az alábbi díjakat: a Legjobb Fiatal Művész, az Év Lemeze, az Év Dala és a Legjobb Popalbum Énekese.

Billie Eilishról még azt is elmondhatjuk, hogy ő a legfiatalabb a hivatalos James Bond-főcímdalok szerzőinek sorában a No Time to Die című zenével.
ISBN
9786156058676
Szerző
Billie Eilish
Kiadó
Partvonal Kiadó
Szállítási határidő
3-5 nap
Kiegészítő termékek

Vélemények
Nincs vélemény
Webáruház készítés