Kategóriák
További adatok


Befejezetlen portré

Befejezetlen portré

-63%
Könyv ára
2 990 Ft
Kedvezményes ár: 1 100 Ft
A vásárlás után járó pontok: 33 Ft
Kosárba helyezés
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás
Szerző: Mary Westmacott (Agatha Christie)
Terjedelem: 264 oldal
ISBN: 9789639910409
Kiadás éve: 2010
Kiadó: Partvonal Kiadó
Részletesebb leírás
Az ifjú portréfestő megpillant egy asszonyt, aki a tengerparton üldögél. A vászonra kívánkozó látvány magával ragadja, ám egyszerre különös megérzése támad: elkezd benne motoszkálni a gondolat, hogy a nő véget akar vetni életének. Odarohan hozzá, s igyekszik eltéríteni helyesen megsejtett szándékától. Celia pedig mesélni kezd neki az életéről, amiben váratlan tragédiák sorozata következett be. A sérült, magára maradt asszony nem lát más kiutat, mint a halál.
Az egész éjszakán át tartó beszélgetés közben egyfajta érthetetlen eredetű összhang alakul ki a két idegen között. Celiának el kell gondolkodnia azon, mi elől menekül valójában: a fájdalmat szeretné végérvényesen megszüntetni, vagy éppenséggel túl gyáva ahhoz, hogy elfogadja, az ő élete folytatódik, és nem vetheti el annak lehetőségét, van még esély a boldogságra...

Agatha Christie Mary Westmacott álnéven publikálta érzékeny, főként lélektani kérdéseket körüljáró írásait. Ami azonban rokon vonásokat mutat a krimi műfajával (mely kapcsán a többség ismeri az írónő nevét), az, hogy bár lassacskán, de ezekben a regényekben is elkezd fokozódni a feszültség, a korábban rejtett konfliktusok felszínre kerülése pedig váratlan izgalmakat tartogat. A "Befejezetlen portré" című alkotás kitűnő példája ennek - Christie rajongói bizonyos, hogy nem fognak csalódni benne, s talán új híveket is szerez munkásságának. Lebilincselő világ, ahol éppúgy maradandót alkotott, akárcsak a bűnügyi történetek területén.
ISBN
9789639910409
Szerző
Agatha Christie
Kiadó
Partvonal Kiadó
Szállítási határidő
3-5 nap
Kiegészítő termékek

Vélemények
Nincs vélemény
Webáruház készítés