Kategóriák
További adatok


Az Örökkévalóság Lélek madara I-II.

Az Örökkévalóság Lélek madara I-II.

-16%
Könyv ára
1 500 Ft
Kedvezményes ár: 1 260 Ft
Kosárba helyezés
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás
Szerző: Sri Chinmoy
Kiadó: Madal Bal
Kiadás éve: 2019. február
Oldalszám: 118
ISBN: 9789639793644
Részletesebb leírás
A lélek szót sokféleképpen értelmezzük és használjuk. A mindennapi nyelvben használt jelentést mindnyájan ismerjük, de ez eltér a jóga terminológiájában használttól. Abban ugyanis a Lélek az igazi, a legmélyebb Énünket jelenti, amely lényegét tekintve mindenkiben ugyanaz és egylényegű Istennel, a Legfelsőbbel is.
A Jóga alapvetően nem elmélet, hanem gyakorlat: előbb születtek meg a tapasztalatai és a megvalósításai, mint az azokat leíró kifejezések. Az egyik legfontosabb felismerése a Léleknek, Isten tudatos képviselőjének a jelenléte bennünk. Ezen keresztül érjük el az Isteninek az Kozmikus és Transzcendentális Valóságát is.
Ebben a könyvben egy olyan elismert spirituális Mester, Sri Chinmoy, válaszai alapján kapunk betekintést valódi Önmagunkba, azaz a Lelkünkbe, akinek megvilágosító válaszai saját legmélyebb tapasztalatain és felismerésén alapulnak. Képet formálhatunk a lélek küldetéséről, tevékenységéről, valamint a közvetlen képviselőjéről, a pszichikai vagy lelki lényről is, aki bennünk hordozza korábbi tapasztalataink esszenciáját, és kifejező belső fejlődésünket.
Az Istent megvalósított Mester elvezet a lélek birodalmába, ösztönzést adva minden keresőnek, hogy ugyanezen felismerések megszerzésére törekedjen az önfelfedezés ösvényén.
Szerző
Sri Chinmoy
Szállítási határidő
3-5 nap

Vélemények
Nincs vélemény
Webáruház készítés