Kategóriák
További adatok


Vendéglátó technológia

Vendéglátó technológia

-5%
Könyv ára
3 800 Ft
Kedvezményes ár: 3 610 Ft
Kosárba helyezés
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás
Szerző: Dr. Dunszt Károly - Török István János - Onódi Ferenc - Oriskó Ferenc
Kiadó: Műszaki Kiadó
Megjelenés: 2015
Terjedelem: 548 oldal
ISBN: 9789633369357
Cikkszám: KP-2133

Részletesebb leírás
A tankönyv három nagy fejezete az ételkészítési, a cukrászati és a pincérismereteket tartalmazza.A gyakorlatias szemléletmód elsajátításán túl az alapvető fogalmak rendszerezésére, az egyéni tapasztalatok felhasználására ösztönzi az olvasókat. Az ételkészítési ismeretekben a nyersanyagok, a fozelékek, a köretek, a saláták, a mártások, a levesek, a meleg előételek, a tésztaételek, a különböző húsételek és a hidegkonyhai ismeretek kerülnek bemutatásra. A pincérismeretek a biztonságos munkavégzés feltételeit, a terítés, a vendéglátás, a felszolgálás és az étrend összeállításának folyamatait, az ételismeret alapfogalmait szemlélteti. A cukrászati ismeretek az alapműveleteket, az előkészítést, a tésztakészítést, a cukrászati alaptésztákat és a kikészített sütemények jellemzőit mutatja be. Gazdag ábraanyag könnyíti a tananyag elsajátítását.
Szerző
Dr. Dunszt Károly - Oriskó Ferenc - Ónódi Ferenc - Török István
Kiadó
Műszaki Könyvkiadó
Szállítási határidő
4-5 nap

Vélemények
Nincs vélemény
Webáruház készítés