Kategóriák
További adatok


Az erő barlangjai

Az erő barlangjai

-16%
Könyv ára
2 440 Ft
Kedvezményes ár: 2 050 Ft
Kosárba helyezés
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás
Szerző: Sergio Magana Ocelocoyotl
Kiadó: Bioenergetic Kiadó
Kiadás éve: 2017
Oldalszám: 209
ISBN: 9789632913018
Részletesebb leírás
Ősi gyógyító, fiatalító és teremtő energiagyakorlatok.

"Csatlakozz hozzám ezen az úton, fedezd fel a benned rejlő erőt, és hidd el, ha alkalmazod a tanultakat magadon és másokon, az teljesen meg fogja változtatni az életedet."
A neves gyógyító, nemzetközi hírű tanár és elismert szerző, Sergio Magana Ocelocoyotl annak az egyedülálló, értékes, gazdag ősi mexika tudásnak a legmélyebb rétegeit teszi elérhetővé, amelyet 1460 éven át kizárólag szájról szájra adott tovább mester tanítványának. Most érkezett el e titkos tanítások felfedésének ideje, és Sergio azon szószólók egyike, akiket felkértek, hogy osszák meg a világgal ezt az ősi bölcsességet.
Ezek a mély tanítások magukban foglalják a tudattalannak, vagyis az "erő barlangjainak" megdöbbentő és pontos térképeit, azokét a helyekét, ahol hozzáférhetünk és megváltoztathatjuk árnyékainkat és félelmeinket, aktiválhatjuk álmainkat és igazi erőinket. A különleges energetikai gyakorlatok segítségével életre kelthetjük barlangjainkat, ezáltal hozzáférünk belső erőnkhöz, majd "felébredve" szembeszállunk démonainkkal, meggyógyítjuk magunkat és fejlődünk.
A gyakorlatok az ősi mexikák kozmikus matematikájával összhangban négy részre oszthatók: gyógyítás, megújulás, teremtés és megvilágosodás. Mindezeket megvalósíthatjuk, ha sikerül megismernünk legbelsőbb énünket, tudattalanunkat, azaz "erőnk barlangjait".
Szerző
Sergio Magana Ocelocoyotl
Szállítási határidő
3-5 nap

Vélemények
Nincs vélemény
Webáruház készítés