Kategóriák
További adatok


Sulitanoda - Szövegértés 3. osztályosok számára

Sulitanoda - Szövegértés 3. osztályosok számára

-16%
Könyv ára
690 Ft
Kedvezményes ár: 580 Ft
Kosárba helyezés
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás
Szerző: Kamenyiczkiné Békési Gizella
Kiadó: TKK Kereskedelmi Kft
Kiadás éve: 2019. szeptember
Oldalszám: 32
ISBN: 9789635100538
Részletesebb leírás
A szövegértés alapvető fontosságú a gyerekek életében. A sikeres, iskolai feladatvégzés, számonkérés később pedig az eredményes továbbtanulás alapja. Harmadik osztályban a gyerekek többsége az életkori sajátosságának megfelelő szövegeket már önállóan értelmez. Az olvasmányok terjedelme pedig elérheti akár az egy–két oldalt is.

Kiadványunk olvasást és szövegértést fejlesztő munkafüzet, segítséget nyújt a nyelvi gazdagság, színes kifejezésvilág eszközével érzelmeket közvetítő szépirodalmi szövegek, mesés történetek, mondák, valamint az egyértelmű információkat közlő, könnyebben értelmezhető, ismeretterjesztő szövegek, szövegértő gyakorlására. A hozzájuk kapcsolódó feladatok lehetőséget kínálnak számos szövegfeldolgozó művelet gyakoroltatására, a szövegben való tájékozódásra, a szövegtagolásra, az adatok, lényeges információk kiemelésére, értelmezésére, összefüggések keresésére, a következtetésekre, új információk szerzésére.

E kiadvány válogatott szövegei miatt jól beépíthető a tananyagba, órai differenciálásként, otthoni gyakorlásként egyaránt hasznos a tanulók számára, megtámogatva ezzel a pedagógusok és a szülők munkáját.
Szerző
Kamenyiczkiné Békési Gizella
Szállítási határidő
3-5 nap

Vélemények
Nincs vélemény
Webáruház készítés