Kategóriák
További adatok


A gyáva

A gyáva

-16%
Könyv ára
3 490 Ft
Kedvezményes ár: 2 932 Ft
A vásárlás után járó pontok: 88 Ft
Kosárba helyezés
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás
Szerző: John Boyne
Kiadó: GABO KÖNYVKIADÓ ÉS KERESK.KFT.
Oldalak száma: 382
Borító: KEMÉNYTÁBLA
ISBN: 9789636896454
Kiadás éve: 2013
Részletesebb leírás
"Csodálatosan szomorú és gyengéd könyv" - (Colm Toibin)

1919 szeptembere: a húszéves Tristan Sadler Londonból Norwichba vonatozik, hogy Marian Bancroftnak átadjon egy kötegnyi levelet. Tristan Marian bátyja, Will oldalán harcolt a nagy háborúban. Együtt gyakorlatoztak. Együtt harcoltak.
Ám Will 1917-ben a harctéren egyszer csak letette a fegyvert, és kijelentette, hogy lelkiismereti okokból megtagadja a katonai szolgálatot, amivel szégyent és gyalázatot hozott a Bancroft családra.
Tristan látogatásának igazi oka azonban nem a levelek kézbesítése. Lelke mélyén egy titkot rejteget, amelytől Marian előtt kétségbeesetten meg akar szabadulni, ha egyáltalán lesz hozzá bátorsága. Akármi történjék is, ez a találkozás meg fogja változtatni az életét - méghozzá örökre.

"Politikus, személyes, erőteljes... A regény nemcsak azt firtatja szenvedélyesen, mit jelent férfinak lenni, hanem azt is, hogy mit jelent embernek lenni a háború szélsőséges körülményei között." - (Irish Times)

"Páratlan... Az elbeszélés kiegyenlítetten hol meglepő, hol tragikus... Jelentős alkotás." - (Carlo Gébler)

"John Boyne abszolút friss szemmel tekint a legfontosabb történetekre. Egy lényeglátó, megrendítő és valósághű utazás során végigkalauzol bennünket a történelem birodalmán." - (Colum McCann)

John Boyne 1971-ben született Írországban. Hat korábbi regény, köztük a legutóbbi The House of Special Purpose és a Mutiny on the Bounty díjnyertes szerzője. Az ifjabb olvasók számára eddig már három nagy sikerű regényt írt, A csíkos pizsamás fiút, amely Írországban két könyvdíjat is nyert, és amelyből a Miramax díjnyertes játékfilmet készített, valamint a Noah Barleyweater Runs Away és a Barnaby Brocket és a szörnyű dolog, ami vele megesett címűeket. Regényei több mint negyven nyelven jelentek meg. Dublinban él.
ISBN
9789636896454
Szerző
John Boyne
Kiadó
Gabo Kiadó
Szállítási határidő
3-5 nap
Kiegészítő termékek

Vélemények
Nincs vélemény
Webáruház készítés