Kategóriák
További adatok


Veszélyzóna

Veszélyzóna

-16%
Könyv ára
3 990 Ft
Kedvezményes ár: 3 352 Ft
A vásárlás után járó pontok: 101 Ft
Kosárba helyezés
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás
Szerző: Tom Clancy
Kiadó: Partvonal Kiadó
Oldalak száma: 712
Megjelenés: 2015. november
Kötés: Kartonborított, ragasztott
ISBN: 9786155283673
Részletesebb leírás
Tom Clancy, a katonai-politikai thriller mesterének kedvelt főhősei ezúttal a cyberhadviselés veszélyeivel találják szembe magukat.

A Kínai Népköztársaságban egy meghiúsult puccskísérlet után Vej Csen Lin elnök kénytelen szabad kezet adni Szo Ko Csiang tábornoknak, ami súlyos következményekkel jár. A háborúpárti katonai vezető hatására a kínai vezetés saját protektorátusának kiáltja ki a Dél-kínai-tengert, és előkészíti Tajvan invázióját. Jack Ryan elnöknek újabb nemzetközi fenyegetéssel kell szembenéznie. Az USA kormányának feltett szándéka, hogy megakadályozza Kína törekvéseit, de a várható tengeri hadviselés kockázata hatalmas. Kína azonban több fronton támad: a cybertérben nyílt új hadszíntér soha nem látott veszélyeket tartogat Amerika számára.

Úgy tűnik, ifjabb Jack Ryan és a hírszerzési szupercsapat lehet az utolsó ütőkártya, amit Amerika előhúzhat a tarsolyából. Csakhogy van egy bökkenő: valaki tudomást szerzett a titkos kémszervezetről, így maga a Campus és a Hendley Részvénytársaság léte is kockán forog.
ISBN
9786155283673
Szerző
Tom Clancy
Kiadó
Partvonal Kiadó
Szállítási határidő
3-5 nap
Kiegészítő termékek
Beatrice
2 680 Ft
Salamon kulcsa
3 351 Ft
Most!
3 359 Ft
Hasonló termékek

Vélemények
Nincs vélemény
Webáruház készítés