Kategóriák
További adatok


Ferrandi: A konyhaművészet nagykönyve - A francia csúcsgasztronómia iskolája

Ferrandi: A konyhaművészet nagykönyve - A francia csúcsgasztronómia iskolája

-16%
Könyv ára
24 900 Ft
Kedvezményes ár: 20 916 Ft
A vásárlás után járó pontok: 627 Ft
Kosárba helyezés
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás
Szerző: Michel Tanguy
Kiadó: Alexandra Kiadó
Oldalak száma: 696
Megjelenés: 2020. december
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9789634478928
Részletesebb leírás
Tanuljunk főzni a méltán híres francia gasztronómiai iskola, a FERRANDI tanáraitól!

Miután részletesen bemutatják a különböző területeket, a szakácsmesterség legjobbjai tanácsaikkal, tippjeikkel és trükkjeikkel abban is segítenek, hogy jó alapanyagot vásároljunk, jól válasszunk, és így a főztünk is a legjobb legyen.

A technológiát bemutató oldalak 1500 fotóval, az egyes mozdulatokat híven bemutató képekkel segítenek abban, hogy az egyszerű kezdetektől eljussunk az ínycsiklandó végeredményig.

A receptek 3 változata 3 különböző nehézségi fokot jelent.

A könyv elkészítésében részt vevő séfek:

Amandine CHAIGNOT, Adeline GRATTARD, Anne-Sophie PIC, François ADAMSKI, Yannick ALLENO, Frédéric ANTON, Pascal BARBOT, Alexandre BOURDAS, Michel BRAS, Eric BRIFFARD, Alexandre COUILLON, Jean COUSSEAU, Arnaud DONCKELE, Alain DUTOURNIER, Philippe ETCHEBEST, Guillaume GOMEZ, Gilles GOUJON, Eric GUERIN, William LEDEUIL, Bernard LEPRINCE, Régis MARCON, Thierry MARX, Philippe MILLE, Olivier NASTI, Francois PASTEAU, Eric PRAS, Emmanuel RENAUT, Olivier ROELLINGER, Michel ROTH és Christian TÉTEDOIE.
ISBN
9789634478928
Szerző
Michel Tanguy
Kiadó
Alexandra Kiadó
Szállítási határidő
3-5 nap

Vélemények
Nincs vélemény
Webáruház készítés