Kategóriák
További adatok


A csoportpszichoterápia elmélete és gyakorlata

A csoportpszichoterápia elmélete és gyakorlata

-16%
Könyv ára
8 490 Ft
Kedvezményes ár: 7 132 Ft
A vásárlás után járó pontok: 214 Ft
Kosárba helyezés
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás
Szerző: Yalom, Irvin D. - Leszcz, Molyn
Kiadó: Park Könyvkiadó Kft.
Oldalak száma: 828
Megjelenés: 2020. augusztus
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9789633554173
Részletesebb leírás
Irvin D. Yalom A csoportpszichoterápia elmélete és gyakorlata című munkája jó ideje a szakterület alapvető tankönyve, az utóbbi évtizedek egyik legnagyobb hatású pszchiátriai tárgyú műve.
Az ötödik, bővített kiadás Dr. Molyn Leszcz közreműködésével jött létre. A szerzők közel egy évtized új kutatásaira és saját, széleskörű klinikai ismereteikre és tapasztalatukra támaszkodva mutatják be a csoportpszichoterápiával kapcsolatos legújabb kutatásokat, kézikönyveket, megismertetve a szakterület legfrissebb eredményeit. A kötet új részekkel bővült, melyek a rövid csoportterápiát, az online terápiás csoportokat, az etnokulturális különbségeket, a traumák kezelését valamint a speciális és strukturált csoportokat (az addikcióval küzdők és a szomatikus betegek számára indított csoportokat) állítják középpontba. A szerzőpáros a szövegbe illusztrációként beillesztett, életközeli esettanulmányokat az általuk vezetett több ezer csoportterápiás ülés anyagából merítette.
A csoportterápia területén jelenleg ez az informatív, egyszerre tudományos és olvasmányos új kiadás a legfrissebb, legátfogóbb munka.
Szerző
Irvin D. Yalom
Kiadó
Park Könyvkiadó
Szállítási határidő
3-5 nap

Vélemények
Nincs vélemény
Webáruház készítés