Jelszó emlékeztető

Kategóriák

TOP KÖNYVEK
SULIKÖNYV
Hírlevél
Partnereink
Látogató számláló
0
5
3
0
6
4
0
További adatok


Élelmiszer alapismeretek

Élelmiszer alapismeretek

-5%
Könyv ára
3 400 Ft
Kedvezményes ár: 3 230 Ft3230
Kosárba helyezés
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás
Terjedelem: 136 oldal
Formátum: B/5
Kötésmód: kartonált
Illusztrációk: 45

A vendéglátó szakterület számára
Részletesebb leírás
A kiadvány az élelmiszerek alkotórészeinek ismertetése után részletesen elemzi a mikrobiológiai és tartósítási tudnivalókat. Külön fejezet mutatja be az élelmiszerek és az ételek minőségének megőrzését biztosító törvényeket és előírásokat, ezen belül a HACCP rendszer alapjait és alapelveit. Az élelmiszerek fő csoportjain belül a tej és termékei, a hús és a húsipari termékek, a halak, a gabonafélék és termékeik, a sütõipari termékek, a természetes édesítõszerek, az étkezési zsiradékok, a zöldségfélék, a gyümölcsök jellemzőit ismerteti. A kávé, a tea és a kakaó feldolgozásáról, készítésének szabályairól, valamint az ételkészítés segédanyagairól is szó esik.
Szerző
Galambosné Goldfinger Erzsébet
Kiadó
Képzőművészeti Kiadó
Szállítási határidő
3-5 nap

Vélemények
Nincs vélemény
Webáruház készítés