Jelszó emlékeztető

Kategóriák

TOP KÖNYVEK
SULIKÖNYV
Hírlevél
Partnereink
Látogató számláló
0
5
3
0
8
3
8
További adatok


Cukrászati ismeretek

Cukrászati ismeretek

-5%
Könyv ára
7 190 Ft
Kedvezményes ár: 6 831 Ft6831
Kosárba helyezés
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás
Kiadói kód: KP-2321
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Szerző(k): Dr. Dunszt Károly - Gyenge Csaba - Kiss Rita
Oldal: 356
Megjelenés: 2015
Fedél: Keménytáblás
ISBN: 9789633370629

Letölthető melléklettel
Részletesebb leírás
A könyv részletesen tárgyalja:

· a cukrászipari félkész termékek, cukorkészítmények, bevonó anyagok alkalmazását és előállítását,
· a töltelékek, tészták készítését, illetve a késztermékek előállítását,
· az uzsonnasütemények, a kikészített sütemények (torták, szeletek, tekercsek stb.), valamint a kézműves sütemények (édes és sós teasütemények, bonbonok) receptjeit anyaghányad-ajánlással,
· a fagylaltgyártást,
· a diabetikus sütemények jellemzőit és elkészítését, valamint
· az éttermi melegtészták és az újdonságnak számító tányérdesszertek készítését.

A több mint 500 szemet gyönyörködtető fotó, a már gyakorló szakemberek számára is újdonságnak számító külföldi süteményreceptek pedig a nagyközönség számára is vonzóvá, érdekessé teszik a kiadványt.
Szállítási határidő
3-5 nap

Vélemények
Nincs vélemény
Webáruház készítés