Jelszó emlékeztető

Kategóriák

SULIKÖNYV

Tanfolyamok

Beváltható utalványok

Beváltunk Sodexo iskolakezdési és ajándék utalványokat.

 

Partnereink

További adatokTörténelem munkafüzet 5. Játékos feladatok Horváth Péter ötödikes tankönyvéhez

Történelem munkafüzet 5. Játékos feladatok Horváth Péter ötödikes tankönyvéhez

-5%
Könyv ára
1 380 Ft
Kedvezményes ár: 1 311 Ft
Kosárba helyezés
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás
Megjelenési forma: papír alapú
Műfaj: munkafüzet
Tankönyvjegyzék: igen
Formátum: B/5 (165x238)
Kötés: kartonált, ragasztott
Szín: egy szín
Illusztráltság: 20%
Terjedelem: 104 oldal
Tömeg: 210 gramm
Részletesebb leírás
A munkafüzet az általános iskola 5. évfolyama számára című tankönyvének jelentős mértékben megújított kiadásához készült. Használata jól beilleszthető a tanórai munkába, de segítheti az otthoni tanulást is. A feladatok egy része átdolgozásra került, hogy jobban megfeleljen a 11 éves tanulóktól elvárható teljesítményeknek és a munkáltató, képességfejlesztő történelemtanítás követelményeinek. A feladatok érdekesek, sokoldalúan fejlesztik a történelemtanuláshoz szükséges készségeket, megoldásukkal biztosabbá válik a tanuló történelemtudása. Sok közöttük a szituációs játék, a vaktérképes feladat, de gyakoroltatja a rövid források értelmezését, a fogalmak meghatározását is.
Minden lecke egy oldalpáron helyezkedik el. Leckénként következetesen mindig a törzsanyaggal foglalkozó feladatok állnak elöl, majd a tankönyvi olvasmányokra, „kis színesekre”, az ötödikes olvasókönyvre (Az ókor izgalmas világa, 80260) vagy az egyéb ismeretterjesztő könyvekre (többnyire a Képes történelem sorozat köteteire) vonatkozó feladatok következnek. Ezzel az elrendezéssel és a fokozatosan nehezedő feladatokkal a munkafüzet megkönnyíti a differenciált történelemtanítást.
A szabad megfogalmazást igénylő, ún. nyílt végű feladatokkal szemben nőtt zárt végű feladatok aránya. Több lett a forráselemzést, vagy a megadott szöveg lényegének kiemelését kívánó feladat. A feladatok megoldása külön füzetben jelent meg.
Szerző
Horváth Péter
Kiadó
Nemzeti Tankönyvkiadó
Szállítási határidő
3-5 nap

Vélemények
Nincs vélemény
Webáruház készítés