Jelszó emlékeztető

Kategóriák

TOP KÖNYVEK
SULIKÖNYV
Hírlevél
Partnereink
Látogató számláló
0
5
3
0
6
4
6
További adatok


Gasztronómiai alapismeretek

Gasztronómiai alapismeretek

-5%
Könyv ára
990 Ft
Kedvezményes ár: 941 Ft941
Kosárba helyezés
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás
Terjedelem: 124 oldal
Formátum: B/5
Kötésmód: kartonált
Illusztrációk: 51 db

A tankönyv az őskortól kezdve napjainkig az emberek környezettel, növénytermesztéssel, állattartással szorosan összefüggő táplálkozási szokásaival ismerteti meg a tanulókat.
Részletesebb leírás
A tankönyv történeti áttekintésben tárgyalja az emberek környezettel, növénytermesztéssel, állattartással szorosan összefüggő táplálkozási szokásait. Bemutatja tájegységeink konyháit, az élelmiszer-előállítás és -feldolgozás higiéniai előírásait. A gyümölcs- és zöldségdíszek elkészítéséhez szükséges kézügyességet fejlesztő sógyurmázás, asztali díszítés szemléltetése zárja az anyagot.
Szerző
Arabadzisz Iliászné-Oriskó Ferenc-Tomis Anna
Kiadó
Képzőművészeti Kiadó
Szállítási határidő
3-5 nap

Vélemények
Nincs vélemény
Webáruház készítés