Jelszó emlékeztető

Kategóriák

TOP KÖNYVEK
SULIKÖNYV
Hírlevél
Partnereink
Látogató számláló
0
5
3
0
8
3
8
További adatok


Vendéglátó technológia

Vendéglátó technológia

-5%
Könyv ára
6 190 Ft
Kedvezményes ár: 5 881 Ft5881
Kosárba helyezés
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás
Terjedelem: 548 oldal
Kötésmód: kartonált
Cikkszám: KP-2133

A tankönyv három nagy fejezete az ételkészítési, a cukrászati és a pincérismereteket tartalmazza.
Részletesebb leírás
A tankönyv három nagy fejezete az ételkészítési, a cukrászati és a pincérismereteket tartalmazza. A gyakorlatias szemléletmód elsajátításán túl az alapvető fogalmak rendszerezésére, az egyéni tapasztalatok felhasználására ösztönzi a hallgatókat.Az ételkészítési ismeretekben a nyersanyagok, a főzelékek, a köretek, a saláták, a mártások, a levesek, a meleg előételek, a tésztaételek, a különbözõ húsételek és a hidegkonyhai ismeretek kerülnek bemutatásra. A pincérismeretek a biztonságos munkavégzés feltételeit, a terítés, a vendéglátás, a felszolgálás és az étrend összeállításának folyamatait, az ételismeret alapfogalmait szemlélteti. A cukrászati ismeretek az alapmûveleteket, az elõkészítést, a tésztakészítést, a cukrászati alaptésztákat és a kikészített sütemények jellemzőit mutatja be. Gazdag ábraanyag könnyíti a tananyag elsajátítását.
Szerző
Dr. Dunszt Károly - Oriskó Ferenc - Ónódi Ferenc - Török István
Kiadó
Képzőművészeti Kiadó
Szállítási határidő
3-5 nap

Vélemények
Nincs vélemény
Webáruház készítés